Не е тайна, че има пряка връзка между това, което

...
Не е тайна, че има пряка връзка между това, което
Коментари Харесай

10 вида бижута, които могат да ви помогнат да разберете какъв човек стои пред вас

Не е загадка, че има директна връзка сред това, което носим и нашата персона. Независимо дали става въпрос за облекла, обувки или аксесоари, те могат да издигнат духа ни или да покачат самочувствието ни.

Когато става въпрос за бижута, тази връзка става още по-забележима. Те служат по-дълго от облеклата, тъй че с течение на времето получават изключително значение за притежателя. Възможността да разберете защо приказват бижутата ще ви помогне да се научите да четете хората като отворена книга.

Закачливи и сладки аксесоари

Хората, които избират сладки и причудливи скотски бижута, играчки, висулки и талисмани в пастелни цветове, към момента са деца по душа. Те са отзивчиви, общителни и обичат да бъдат център на внимание. Такива хора постоянно са подготвени да оказват помощ и да ценят хармонията в връзките.

Ретро бижута

Изборът на ретро или антични бижута разкрива почтен и работлив темперамент. Такива хора ценят традициите и се отнасят с почитание към другите. Те одобряват всичко на съществено и от време на време са сурови. Единственият проблем е, че постоянно хората, които избират сходни аксесоари, не знаят по какъв начин да се насладят на момента.

Продукти с лога или знаци на марката

Логото е форма на образна връзка. Човек, който избира неща с лога, по този начин да се каже, заявява своята еднаквост с марката. Не е мъчно да се „ преброи “ такова обръщение, защото множеството дизайнери имат свои лични знаци или разпознаваема форма на артикули.

Хората, които избират маркови бижута, постоянно се стремят да впечатлят другите и да подчертаят статуса си.

Сребърни аксесоари

Изборът в интерес на сребърни бижута демонстрира, че техните притежатели не са от хората, които ще харчат парите си, с цел да угодят на другите. Те не обичат да се демонстрират и не изпитват потребност да парадират с това, което имат. Любителите на сребърни бижута са самоуверени, самостоятелни и ценят естествената хубост.

Искрящи бижута

Слагайки блестящо пенливи артикули, хората са склонни да подобрят своята прелест, да привлекат вниманието към своя статус и благосъстояние.

Проучванията демонстрират, че хората избират предмети с лъскава повърхнина повече от тези с матово покритие. В тази връзка някои психолози считат, че влечението към лъскави или лъскави предмети идва от античния човешки табиет да търси вода – най-ценният запас.

Продукти от естествени материали

Отворените и общителни хора избират бижута с естествени камъни или направени от дърво, миди, смоли и други органични материали. Те ценят естествеността и обичат природата.

Изявление-декорации

Красотата на привличащите вниманието изящни бижута е, че единствено едно е задоволително, с цел да изпъкне човек от тълпата. То безусловно крещи: „ Ето ме, вижте ме! “

Като всеки екстроверт, притежателят му търси внимание и самопризнание. Такива хора са положителни в импровизацията, артистични, предприемчиви и имат изострен разум. Винаги са отворени за нови благоприятни условия, имат гъвкаво мислене и са в положение да се приспособяват към всевъзможни промени.

Ръчно направени аксесоари

Ако хората избират ръчно направени бижута, значи обичат да имат нещо, което никой различен няма. Слагайки ги, те излъчват своята автентичност към света.

Талисмани и амулети

Различни знаци, като окото или ръката на хамса, са универсални. Бижутата с тях освен акцентират статуса, само че като че ли отразяват душата на индивида, който ги носи. Тези аксесоари демонстрират, че притежателят им се стреми към себепознание и духовно развиване.

Пиърсинг

Няма доста украшения. В допълнение към към този момент познатите аксесоари, някои модници отиват по-далеч и вършат пиърсинг. Пиърсингът на ушите е доста публикуван.

Ако човек носи повече от една обеца на лоба, това демонстрира, че той е доста проведен човек. Такива хора нормално са презастрахователи. Те пресмятат всички опасности авансово, деликатно възнамеряват всички случаи и ги записват в дневник, с цел да не не помнят.

Какви бижута носите най-често?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР