Не е тайна, че голяма част от т. нар хайлайф

...
Не е тайна, че голяма част от т. нар хайлайф
Коментари Харесай

Шивачката Каканашева пак стана за смях - плаши с деформирания си клонинг

Не е загадка, че огромна част от т. нар елит персони и по-точно тези от тях, които имат искания да са фешън и секс икони, прибяват до услугите на фотошоп или по-олекотените приложения на смарт телефоните, основани за промяна на тлъстинки, акне, бричове и други сходни недостатъци.

Миглена Каканашева е една от тях. Дизайнерката с полюсни настроения обаче работи с фотошопа като безспорен дилетант и в случай че не желае да продължи да става за смях и насмешки, няма да е неприятно или да мине къс курс при някой експерти, или както вършат по-отраканите ВИП-дами, да си заплаща на някой, който поне да умее да борави с инструментите за ретуш.
Светското предаване на ПИК TV " Жълтите вести " разкри най-фрапантните пакости, които Каканашева сътвори върху фотосите си в обществените мрежи. За ваше облекчение сме оградили с алено секторите с издънките на Миглена.

Долу е един от последните й фрагменти, на който популяризира този бански комплект. " Новият ти бански е толкоз крепък, че огъва даже железни порти ", присмяха на дизайнерката зевзеци из обществените мрежи.


Кадър от същата фотосесия, само че отстрани. Гафът е като на по-горната фотография, само че можем да прибавим и още един. Талията й е толкоз комично поправена, че се чудим Каканашева от този свят ли е, от друга планета ли е...


Един не толкоз свеж кадър. Осмото знамение на света се намира на " Дондуков 2 ". Не, осмото знамение не е президентът Румен Радев, а плаващите жълти павета край Партийния дом.

Същият гаф и на тази фотография! В хотел " Маринела " всеки подробност от интериора е безупречно изкусен, само че с неумението си да борави с ретуш стратегиите, Мегз е опорочила работа на дизайнерите, като е изкривила безобразно линиите по пода.

Вгледайте се деликатно в долните два фрагмента. На кой ли от двата са същинските крайници на Мегз? На първата виждате едричко коляно на десния крайник и шокираща разлика сред прасците на двата. На идната коляното е много по-вталено, бедрото в горната си част също се е разделило с обилната си обиколка.

Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР