Не е тайна, че една жена умее да управлява мъжа

...
Не е тайна, че една жена умее да управлява мъжа
Коментари Харесай

3-те най-важни неща, които мъжете очакват от жените

Не е загадка, че една жена умее да ръководи мъжа си. За да стане това без доста звук, то е хубаво дамите да знаят някои трикове и да приложат нещата, които мъжете желаят от тях или търсят. Има 3 неща обаче, които в случай че ги приложите, мъжът ще бъде ваш.

Одобрение

Един мъж има потребност от утвърждението на две дами в живота си – майка му и брачната половинка. За да го реализира, той е подготвен да работи по 12 часа, да угажда на всички прищевки и даже да прикрива същинската същина. Така той става ученик на патриархалното общество, което му споделя, че би трябвало да е мощен, самостоятелен и неустрашим, с цел да подчини дамите си.

Истината е, че мъжете обичат похвалите и да ги боготворят. Ако желаете той да прави всичко, което пожелаете, то бъдете точно жена, която го обожава. Можете да си извършите и опит. Запознайте един мъж с красива ваша другарка и дано тя единствено да го подлага на критика. След това го запознайте с не толкоз привлекателна, само че такава, която го гледа благо. Познайте при коя ще се задържи – при тази, която го гледа все едно е господ.

Подкрепа

Те имат потребност от вашата психическа поддръжка. Ако един мъж се нуждае от жена, с цел да позволи своите проблеми, той мисли, че за нищо не става. Това е следващото нещо, което е натъртено в съзнанието им от патриархалното общество. Истината е, че мъжете могат да си партнират отлично с жена. Също по този начин, нужно е да му показвате, че сте щастлива с него, само че дано това да бъде откровено. Ако единствено пъшкате, той ще си мисли, че не се чувствате добре поради него.
Женските трикове, които предотвратяват изневярата на мъжа
Изневярата е една от главните аргументи за разпадането на връзките. Предателството от страна на обичан човек постоянно е мъчително. Всяка ж...
Прочети повече
Ако нещо не е наред с вас, просто споделете какво ви мъчи. Така и той ще се успокои и ще работи в интерес на вашето семейство, а не да се самообвинява.

Подчинение

Мъжете ви желаят единствено за себе си. Те са егоисти и не биха били удовлетворени, в случай че някой различен ви има. Все отново, дамите желаеме да имаме независимост и бихме дали всичко за нея. Поради тази причина е добре да очертаете границите още първоначално си.

По този метод всеки ще знае кое е пространството на другия и няма да прекрачва границата на толерантност. Вече от дълго време минаха времената, в които дамата мълчи и няма думата. Партньорите би трябвало да бъдат равнопоставени. Ако съумеете да го обясните ще е отлично, само че би трябвало да го извършите и с приятелите му. Все отново, мъжката компания има изключително значение за него и той много постоянно се въздейства от тях.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР