Не е тайна, че дълги години наред САЩ печелят огромно

...
Не е тайна, че дълги години наред САЩ печелят огромно
Коментари Харесай

Министътърът на отбраната на САЩ призна, че САЩ се облагодетелстват от руско-украинския конфликт

Не е загадка, че дълги години наред Съединени американски щати печелят голямо „ военно благосъстояние “. С непрестанно ескалиране на спора сред Русия и Украйна, тези американски политици, които приказват за " мир " и " народна власт ", няма по какъв начин да не признаят този факт.

Наскоро американският министър на защитата Лойд Остин съобщи на среща в Белия дом, че спорът сред Русия и Украйна е донесъл „ положителни неща “ на стопанската система на Съединени американски щати. Оръжия, създадени в Съединените щати от американски служащи в цялата страна, се изпращат на Украйна, което основава работни места и е от изгода за стопанската система на страната.

Конфликтът сред Русия и Украйна е най-сериозната районна война в Европа след Втората международна война. Всички европейски страни съществено усетиха последствията от спора. Съединени американски щати, обаче, остават най-големият печеливш от протичащото се. От облаги посредством продажби на оръжия, сила и понижаване на цените на земеделските артикули, американците печелят много от болката на украинския народ.

Според известие от уеб страницата на „ Уолстрийт Джърнъл “, през февруари Сенатът на Съединени американски щати гласоподава да одобри „ Законопроект за задгранична помощ “ на стойност към 95 милиарда $, в това число към 60 милиарда $ военна поддръжка за Украйна. Американски военни колоси като Boeing, General Dynamics, Lockheed Martin, Northrop Grumman и Raytheon извличат огромни изгоди от тези контракти за закупуване на военно съоръжение.

Всичко това демонстрира по какъв начин работи американската машина на война. За повече от 240 години от историята на основаването на Съединените щати е имало единствено 16 години без война. Руско-украинският спор е единствено един от образците за хегемонистичните действия на Съединени американски щати. Само посредством по-нататъшно подсилване на силата за отбрана на интернационалната правдивост и правораздаване могат да бъдат образувани ефикасни инспекции и салда против „ военната машина “ на Съединени американски щати, което да подсигурява по-добре мирното развиване на света.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед8092Зорница Илиева: Относно икономическите шансове на Китай днесАлтернативен Поглед14585Проф. Нако Стефанов: Високотехнологичният пробив на КНР в областта на микрочиповете и изкуствения интелект/ИИ/Алтернативен Поглед10562Проф. Захари Захариев: Въпреки неодобрението - 70%-80%, България остава пленник на това правителствоАлтернативен Поглед13792 " Споделяне на новите стопански шансове от Китай " - Дискусия, проведена от КМГ и Алтернативен Поглед20648Доц. Александър Сивилов: Тръмп би могъл да стабилизира Съединени американски щати, търсейки нови съдружници, в това число и РусияАлтернативен Поглед378792Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед162291Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед126242Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед118362Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоАлтернативен Поглед93686Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурнаАвторски:ПоследниНай-четени  Христо Георгиев  Array.author_name
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР