Не е тайна, че да си част от LGBTQIA+ обществото

...
Не е тайна, че да си част от LGBTQIA+ обществото
Коментари Харесай

Еднополовите БГ двойки, които ни карат да вярваме, че любовта съществува

Не е загадка, че да си част от LGBTQIA+ обществото в България не всеки път е елементарно, защото шансът да срещнеш предубеждения към момента е значителен. Има обаче известни родни гей двойки, които ни потвърждават, че вяра има и в действителност всичко, от което се нуждаем, е любовта. Ето кои са четири от най-сладките и зареждащи български LGBTQIA+ романса:

Емил Конрад и Борислав Киров

Влогърът Емил Конрад към този момент над десетилетие е измежду най-известните инфлуенсъри в България, само че едвам неотдавна показа на публиката си за своята полова ориентировка. Във видеата си Емо разяснява, че си пада по мъже, а от Instagram постовете му разбираме, че с избраника му – Борислав Киров, са не просто пъклен сладки, само че и доста щастливи. Поздравяваме ги и се надяваме все по този начин да им върви в любовта!

Емили Йорданова и Тихомир Рангелов ❤

Емили Йорданова (по-позната като Емили Тротинетката, в резултат на злощастния си случай с транспортното средство на автомагистрала „ Хемус “) и Тихомир Рангелов (който до неотдавна се подвизаваше като своето транс алтер его, Мелиса) са измежду първите обществено известни транс двойки в България. Двамата наскоро даже подписаха всекидневен полиаморен брак както между тях, по този начин и с транс инфлуенсърката Емили. И въпреки променливите любовни връзки и полова еднаквост на триото да ни наподобяват леееко объркващи, ги поздравяваме, че най-малко си живеят животите по този начин, както им харесва..!

Люси Дяковска и Марсела Рокфелер ❤

Люси Дяковска е една от първите известни българки, споделили за своята хомосексуална ориентировка още преди над десетилетие. В момента певицата живее в Германия дружно с приятелката си – drag кралицата и музикант Марсела Рокфелер, а двете постоянно споделят общи фрагменти в Instagram и даже си сътрудничат за музикални планове като песента „ Liebe Ist Alles ” („ Любовта е всичко “ – бел. прев.). Какво ги сплотява с изключение на пристрастеността по LGBTQIA+ активизма и музиката? Любовта към тяхното кученце, Мели!

Евгени Минчев и Карло Бейкър ❤

Като заговорихме за родните LGBTQIA+ икони, няма по какъв начин да не споменем и Евгени Минчев. Лордът и ТВ личност от дълго време е прочут с фламбоянтния си (и фриволен) метод на живот, а в случай че се съди по негово изявление за вестник „ Уикенд “ от предходната година, в живота му има нов мъж – английския модел Карло Бейкър. Казваме му „ честито “ и си пожелаваме и в нас да се влюби някой хубав, мускулест великобританец!

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР