Не е тайна, че Anthem имаше трудна премиера. Покрай технически

...
Не е тайна, че Anthem имаше трудна премиера. Покрай технически
Коментари Харесай

BioWare ще оцелее въпреки лошите ревюта на Anthem

Не е загадка, че Anthem имаше сложна премиера. Покрай механически и геймплей проблеми, грозното лице на хазартните кутии и посредствените ревюта, играта накара мнозина да се притеснят за бъдещето на BioWare. ЕА в действителност има неприятния табиет да затваря студия, когато те не оправдаят очакванията, само че за благополучие на феновете на канадците, най-малко към този момент ориста на BioWare не е под въпрос.
Отговаряйки на въпрос на почитател в Twitter, продуцентът на Anthem Майкъл Гембъл го успокои, че не би трябвало да се тревожи за вероятността EA да затвори BioWare.

„Доста хора играят Anthem“, написа той и прибавя, че студиото има проект да поддържа играта като „жива услуга“.

Действително, в случай че Anthem успее да резервира аудиторията си, BioWare може евентуално да обърне нещата и да загърби ранните проблеми. Вече видяхме други сходни GaaS заглавия като Sea of Thieves , където с повече старания нещата се развиха в позитивна посока.

Извън Anthem, наподобява, че BioWare желае да се върне към франчайза Dragon Age. Студиото разгласи, че сега се създава нова игра Dragon Age и въпреки да не знаем съвсем нищо за това, времето демонстрира, че може да е първото заглавие на идващото потомство на студиото.

Разбира се, в случай че Anthem съумява да поддържа публика и да стане по-популярна, тя може да се трансформира в първото заглавие за идващото потомство на BioWare. BioWare сподели в предишното, че Anthem ще се придвижи в идващото потомство конзоли, тъй че наподобява студиото към този момент мисли за поддръжка на играта надалеч отвън настоящето потомство на конзолата.

Сега Anthem е налична за PC, PS4 и Xbox One.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР