Не е суета желанието ни всички да се обръщат след

...
Не е суета желанието ни всички да се обръщат след
Коментари Харесай

Десет начина да привлечем противоположния пол

Не е суетност желанието ни всички да се обръщат след нас по улиците. Независимо от възрастта и фамилното ни състояние, инстинктивно всички търсим признанието на противоположния пол. Всеки човек може да бъде неудържим и забелязван без значение от физическите му данни. Хората може и да не помнят какво тъкмо казвате, само че помнят по какъв начин ги карате да се усещат. Ако ги карате да се усещат значими, в техните очи сте неустоими и привлекателни. 
Ако вярвате, че сте неустоими и употребявате тактиките, разказани по-долу, ще се превърнете в магнит за противоположния пол.
1. Бъдете дейни
Не бъдете плахи. Когато приближавате хората, обръщайте се към тях и ги поздравявайте. Кажете “Здравейте! ” Обикновено всеки чака някой да направи първата крачка. Така другите ще си кажат ”Най-после има с кого да си приказвам! ” 
2. Усмихвайте се
Искрената усмивка е като бутон “включи ” за идна връзка. Фалшивата усмивка е като бутон “изключи ” и отблъсква останалите. 
3. Контакт с очи
Ако “шарите с очи ” на всички страни или отбягвате контакт с очи със събеседника си, показвате индиферентност. Ако гледате в очите индивида насреща, го карате да се усеща най-важния в стаята. Докато някой приказва, не избягвайте погледа му и не си гледайте телефона, в случай че не желаете да се отървете. 
4. Бъдете уверени
Атрактивни сте, когато показвате убеденост в себе си. Може ли да погледнете огледалото и да кажете “Изглеждаш ужасно! ” Ако не можете, евентуално имате остарели прочувствени рани за лечение. 
5. Повтаряйте името на събеседника си по време на диалога
Най-приятната дума, която човек чува, е личното му име. Как се чувствате, когато събеседникът ви загатва името ви в средата на изречението? Вероятно прелестно. Особено при нови запознанства, използвайте името на събеседника си, до момента в който говорите. Малко хора го вършат, тъй че незабавно ще изпъкнете.
 5 лесни метода за привличане на обич в живота ви 5 лесни метода за привличане на обич в живота ви
Любовта от време на време ни подминава и се чудим докога ли няма да имаме шанс и какъв брой още ще би трябвало да чакаме, с цел да се появи верният за н...
6. Задавайте отворени въпроси, започващи с “Какво, Кога, Къде, Защо…? ”
Не се тормозете, в случай че сте интроверт. Може и да не водите диалога, само че се пробвайте да деянията заинтригуваност и задавайте въпроси, тъй като хората обичат да приказват за себе си.

7. Споделете мнението си за тематики, от които събеседникът ви се вълнува.
Това демонстрира, че сте деен слушател. Хората се усещат значими, когато видят, че останалите ги слушат деликатно. Още едно ходило в стълбата ви към неустоимост.
8. Покажете уязвимостта си
Ако диалогът потръгне, намерете метод да споделите страховете, фантазиите, желанията си. Деликатното проявление на вътрешния ви свят “разчупва ” преградата сред вас и отсрещната страна. 
 7 метода да привлечете нова обич в живота си 7 метода да привлечете нова обич в живота си
Понякога си мислим, че любовта ни е не запомнила и все ни подминава, до момента в който един ден не се окаже, че ние не вършим задоволително, с цел да я при...
9. Покажете, че не се страхувате да поемате опасности
Да излезете отвън зоната си на комфорт е секси и привлекателно. “Бях на рафтинг...беше по този начин страховито и вълнуващо! ” Колкото повече опасности поемате, толкоз по-атрактивни ще бъдете за близките. Ако демонстрирате отвращение за излизане отвън зоната си на комфорт, ще ви одобряват за скучни. Няма нищо неустоимо в скучните хора. 
10. Грижете се за външния си тип
Не би трябвало да съдите за една книга по корицата. Но голата истина е, че … всеки съди за книгата по корицата. Имате единствено 3 секунди за първо усещане. Ако не съумеете да приковете вниманието за това време, е мъчно по-нататък да го извършите. Някои хора не обръщат внимание на дребните елементи. Неподдържани нокти, скъсани обувки, старомодни облекла, небрежна прическа...Ако не държите на външния си тип, показвате, че не почитате себе си. Това е бутон за “изключване ”. Погрижете се за себе си. “Нямам време ” не е опрощение. Ние отделяме време за значимите за нас неща. Ако за вас е значимо да се визиите добре пред другите и да ги впечатлите, намерете време и за външния си тип.
 
 Противоположностите се притеглят? Помислете отново! Противоположностите се притеглят? Помислете отново!
Психолози са развенчали публикувания мит, че противоположностите се притеглят. Резултатите от проучването са оповестени в Journal...
 
 
 
 

 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР