Не е стреляно от терасата, а от упор. Крадецът е

...
Не е стреляно от терасата, а от упор. Крадецът е
Коментари Харесай

Последно: Стана ясно какво е казал д-р Димитров на Жоро Плъха, преди да го гръмне, до часове излиза от ареста, обвинението му е променено!

Не е стреляно от терасата, а от упор. Крадецът е с височина към 165, а обвиненият е близо 2 метра. Това стана ясно още по време на изключителния брифинг на прокуратурата в Пловдив за убийството на крадеца Жоро Плъха от доктор Иван Димитров.

" Експертизата ще каже кой е виновен за порезната рана в крайници. В резултат на кръвозагубата потърпевшият, който е минал разстояние към 100 метра, е умрял сред коли, при които се е укрил ", сподели още специалисти.

" Самият случай и нападението се случват на вратата на гаража. Гилзите са открити пред вратата на гаража - жестоко казано на улицата. Жилището е през улицата на втория етаж. Доказателствата сочат по този начин, жена му споделя по този начин, а и самият обвинен ", признават още от прокуратурата.

Прокурори обясниха за какво доктор Иван Димитров бе в ареста и по какъв начин тъкмо е станал екшънът съгласно тях

" Ние приказваме с обстоятелства, чакаме да се съберат всички доказателства. Приятелят на обвинения, който му е оказал помощ да разчистят след случилото се, е търсил крадеца 2 часа. Иван Димитров е дал цялостни пояснения по случилото се и е признал всичко, което към този момент казахме. Разкрил е по какъв начин е слязъл с оръжието, какъв брой време е следил убития и така нататък Не можем да разясняваме психологичното положение на обвинения ", споделиха от прокуратурата.

" Жоро Джевизов има остарели каузи за кражбата. На камера след случая се вижда, че в ръката на обвинения има револвер. От фрагментите се вижда, че револверът е би изпразнен, само че това ще бъде показано от експертиза. След дейностите на лекаря и неговия другар, които са чистили, ние сме намерили две гилзи. Намерили сме и два проектила - единият в непокътната целокупност. Колко изстрела е създал, е въпрос на доказване. Видеозапис от камера, която е наоколо, не е записал самият случай, а дейности след него ", прибавиха от ведомството.

Извънредно! Прокуратурата с първи детайлности за разстрела на Жоро Плъха

" Докторът съобщи, че бил споделил, когато е слязъл при крадеца, " Стой, полиция " и е стрелял във въздуха. Не знаем къде са патроните, с изключение на един, който е в гърдите на убития. Обвиняемият съобщи, че е изпразнил целия си пълнител. Ако имаме опция, ще можем да потвърдим и какъв брой са били изстрелите. Имаме още видеозаписи за ревизиране. Обвиняемият е помолил двама очевидци да изтрият част от тези видеозаписи. Тези очевидци са стопани на охранителните камери. Част от записите са прегледани, останалите са предмет на назначена експертиза ", споделиха специалисти.

" В дома на Димитров са открити разнообразни муниции. Обвинен е за ликвидиране посредством превишаване правата на неизбеждна защита. Обвинен е за владеене на 17 противозаконни патрона 16 от които за „ Макаров “. По член 119, по който е упрекнат, се предвижват до 5 години, по член 339 за боеприпасите се плануват от 2 до 8 години ", споделиха от прокуратурата.

Обвиняемият доктор Иван Димитров ще бъде освободен против мярка подписка, тъй като съгласно досегашният прокурор по делото, няма да се укрие.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР