Не е ставало дума Атанас Атанасов да оглави някоя от

...
Не е ставало дума Атанас Атанасов да оглави някоя от
Коментари Харесай

Искрен Арабаджиев : На национално ниво най-големият ни опонент на местния вот избори е ГЕРБ–СДС.

" Не е ставало дума Атанас Атанасов да оглави някоя от службите, ще има обществена процедура по избора на управление ". Това сподели Искрен Арабаджиев, номиниран за кмет на Ловеч от " ", в студиото на " Офанзива с Любо Огнянов ".

" се изявява като главен представител на, само че няма роля в държавното управление. Не сме не запомнили неговата роля в медийния пазар, само че стига да поддържат нашите законопроекти, няма да откажем поддръжка от. Същото важи и за ГЕРБ. Докато държавното управление извършва програмата, която сме приели, ще го поддържаме. Ролята на е да имаме конституционна смяна, която да върне справедливостта. Но поддръжката за държавното управление идва от парламентарните групи на ПП–ДБ и ГЕРБ–СДС. Не е в този момент моментът за промени в службите, само че сме безапелационни, че такива би трябвало да има ", уточни той.

По думита на Арабаджиев президентът счита, че България не би трябвало да пази европейския си път. " Борбата с корупцията по високите етажи е методът, по който България да стане естествена европейска страна с високи приходи. Антикорупционната комисия ще бъде формирана от най-подготвените лица, а независимостта им се подсигурява от номинационния ръб ", сподели още Арабаджиев.  

По думите му проблемите със земеделците са от години. " Сред тях са концентрацията на дотациите и уедряване на земите. За момента обстановката е овладяна с откритото уравновесено решение. Кризата е потушена, всички страни са задоволени. Ние сме срещу възбраните за импорт на артикули ", изясни той.

Спирането на дерогацията за съветски нефт носи опасности за цените на горивата, изясни Арабаджиев, само че при деликатно обмисляне, всичко може да премине сполучливо. " И преди войната " Лукойл " работеха освен с съветско гориво. Даваме явен сигнал, че би трябвало да настроят рафинерията, тъй че да работят съгласно европейското законодателство ", акцентира той.

Събеседникът на Нованюз посочи, че на национално равнище най-големият конкурент на Политическа партия на локалните избори е ГЕРБ–СДС.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР