Не е случайно, че протестиращите са влачени зад колоната. Тук

...
Не е случайно, че протестиращите са влачени зад колоната. Тук
Коментари Харесай

Бойко Рашков: Поведението на полицаите граничи с престъпление

Не е инцидентно, че протестиращите са влачени зад колоната. Тук има задколоние. Там са разчитали, че тази камера, даже да работи, няма кой да подаде тази информация. Тази камера е снимала какво се случва зад колоната.

, някой - загатва се, че някой като мен ги е крил една година ”.
 Николай Хаджигенов: Полицейското принуждение е садистична демонстрация и перверзия Николай Хаджигенов: Полицейското принуждение е садистична демонстрация и перверзия
Огромен проблем е полицейското принуждение, като освен прокуратурата прикрива причинителите, а повдига обвиняване на потърпевшите. Това ка...

Поведението на служителите на реда граничи с закононарушение. Такова нечовешко отношение възмущава всички.

Това съобщи вътрешния министър Бойко Рашков по поводпо време на антиправителствените митинги против кабинета „ Борисов 3 ”.

" Искам да подчертая, че не би трябвало да слагаме знак на тъждество сред десетината служители на реда, които ние през днешния ден ще приказваме и по-голямата част от българските служители на реда съзнателно правят своята работа. Цялото общество разчитаме на тях да има ред, да има сигурност, за всички нас ", уточни Бойко Рашков.

”, попита той.

Забележете -, както преди месец и половина стана ясно по отношение на подслушванията предходната година, че Прокуратурата на Република България се самопроверява. Няма кой да я ревизира и тя може да изнесе пред нас, каквото си желае. Така е станало и с тези три инспекции, които са подхванати в Столична дирекция на вътрешните работи ", съобщи Бойко Рашков.
 Полицейски шеф, осъден дисциплинарно за принуждение над протестиращи, почнал работа при основния прокурор Иван Гешев Полицейски шеф, осъден дисциплинарно за принуждение над протестиращи, почнал работа при основния прокурор Иван Гешев
Най-тежко осъденият дисциплинарно служител на реда (забрана за покачване за период от 2 години) за дейностите му поради огромните митинги против в...

Вътрешният министър разяснява и тематиката за полицейския шеф, осъден дисциплинарно за принуждение над протестиращи и след това.

" Вероятно основният прокурор, ", уточни Рашков.

В Пленарната зала са и част от протестиращите, към които е проявено принуждение - Евгени Марчев, Жоро Георгиев и Цветелина Цветкова. Депутатите приветстваха младежите на крайници.

По случая първа изрази мнение Виктория Василева от най-голямата парламентарна мощ " ИТН ". По нейни думи чиновниците на Министерство на вътрешните работи от записите са " група озверели служители на реда, които се прикриват зад униформите си ".

Тя бе безапелационна обаче, че служителите на реда на би трябвало да бъдат слагани под общ знаменател и съобщи, че доста от тях са симпатизирали на протестиращите. По нейни думи задачата на случилото се зад колоните на Министерски съвет е била да се реализира опълчването на народ и полиция.
 Марков: Гледайте деликатно и помнете кои са гербаджийските калинки-министри, които пазят садистите-полицаи Марков: Гледайте деликатно и помнете кои са гербаджийските калинки-министри, които пазят садистите-полицаи
" Гледайте деликатно и помнете кои са гербаджийските калинки-министри, които са пуснати от хунтата да пазят садистите-полицаи - Ден...

Филмчето демонстрира ужасяващите обстоятелства, че ръководството на режима „ Борисов ” няма аналог в Европейски Съюз. Ужасяваща тирания, боравеща със средства, които употребяват по време на война. Както правеха в Ирак, Сирия, Афганистан. Трупат на купчини деца, осмелили се да знаят гражданските си права и да се борят за свободата си ”, сподели от своя страна Николай Хаджигенов.

Още от КРИМИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР