Не е случайно, че най-тъмносините в Европа дойдоха в България

...
Не е случайно, че най-тъмносините в Европа дойдоха в България
Коментари Харесай

Борисов сподели за тъжна история, свързана с Меркел: Щом ме видя за първи път ме погледна и каза...

Не е инцидентно, че най-тъмносините в Европа пристигнаха в България и ни благодарят за това, което сме създали. Това сподели министър-председателят Бойко Борисов по време на честването на 25-годишния празник на Фондация „ Конрад Аденауер “ в България.

``
реклама

„ Благодаря на фондацията за оценката за българското европредседателство – то не е на Борисов, на ГЕРБ, на държавното управление. То е на България. Цял свят призна, че може би е най-хубавото европредседателство в последните години. И освен в чисто техническо отношение, а тъй като сложихме на масата една от найтрудните тематики – Западните Балкани “, разяснява Борисов, представен от Фокус.

Премиерът уточни, че фондацията постоянно се е грижила доброжелателно за ГЕРБ. 

„ Историята е тъжна, тъй като Национална движение „Симеон Втори" се пробваха да блокират ГЕРБ като партия. Спомням, си че шефът на Европол ме заведе в Берлин и за първи път срещнах Ангела Меркел. Тя ме гледа и споделя: „ Учудвам се. На себе си се удивлявам, тъй като ти си един кмет на един град в Европа, а аз съм канцлер на най-голямата страна в Европа. Ти даже не си началник на партията си, само че за България би трябвало служител на реда и по тази причина ще те поддържам “. Но аз споделих, че „ Конрад Аденауер “ не желаят да ме срещнат и тя вика, че в този момент ще ме одобряват. И се срещнах с Герхард – дал съм му доклад по всяка една тематика. И стана по този начин, че през днешния ден най-тъмносините в Европа да дойдат и да благодарят на България за това, което е направила “, разяснява той. 

„ В наше лице фондацията има партия, която съблюдава всички полезности, под които сме се подписали. Но по-голяма е заплахата от боен спор и това те би трябвало да го регистрират и им го споделих “, съобщи министър-председателят.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР