Не е случайно, че Джулия Робъртс е сочена за една

...
Не е случайно, че Джулия Робъртс е сочена за една
Коментари Харесай

На 55, но е като на 35: как живее Джулия Робъртс, за да изглежда по-млада

Не е инцидентно, че Джулия Робъртс е посочена за една от най-красивите жени на света. Още откогато е станала на 23 години, та чак до ден сегашен, когато e на 55. С тази усмивка! С тази осанка! И с прелестния си темперамент!

През годините десетки ранглисти са я поставяли на челна позиция точно за този приз.

Всичките ѝ фенове знаят, че тя е красива, само че това, което не знаят по този начин добре, е по какъв начин тя поддържа визията си през годините.

За Джулия Робъртс здравословното хранене е закон. Не единствено за нея, само че и за цялото ѝ семейство.

Макар да е ослепителна на аления килим и да е носителка на влиятелната премия " Оскар ", тя избира прозвището " майка домошарка ".

Както знаем, Джулия има 3 деца: Хейзъл Патриша, Финеъс Уолтър и Хенри Даниел. И защото тя желае децата ѝ да порастват здрави и щастливи, да имат пълностоен и дълъг живот, тя се старае да ги научи на няколко мъдри житейски правила, която самата тя е тествала и удостоверила за себе си.

" Ние несъмнено се стараем да се храним рационално и отговорно ", споделя Джулия в едно свое изявление за списание Style и допълва: " Често споделям на децата си, че би трябвало да ядат хубава храна, с цел да получават от живота хубави блага. "

Е, ние несъмнено се възхищаваме и се припознаваме в тази философия.

 джулия робъртс Getty

Освен че доста държи на качествената храна и артикули, които употребява, Джулия обича домашните хитрини, с цел да поддържа хубостта си. Като да вземем за пример да мие зъбите си със сода бикарбонат. Този трик за бели и здрави зъби е научила от дядо си, който по думите ѝ имал единствено един кариес през целия си живот.

А по какъв начин да не ѝ се доверим като Робъртс е всепризната по целия свят за жена с една от най-прекрасните усмивки на тази планета.

Друго потребно нещо, за което Джулия може да ни бъде образец е нейната настройка към старостта.  " Остарявам. Това е реалност по този начин или другояче. Независимо дали го желая, или не. " – споделя тя умерено.
 Джулия Робъртс свети на премиите „ Изборът на критиците “  Джулия Робъртс свети на премиите „ Изборът на критиците “  Джулия Робъртс свети на премиите „ Изборът на критиците “  Джулия Робъртс свети на премиите „ Изборът на критиците “
Тя изцяло осъзнава, че това е естественият развой и кръговрат на живота. Но тя е направила своя избор да остарява грациозно и натурално, без да драматизира от обстоятелството, че е трансферирала 50-те.

" Старая се да пребивавам в мир с мисълта за процеса на стареене. Просто знам, че това се случва, харесва ли ми или не... "

Именно по тази причина Джулия Робъртс е една от обичаните ни холивудски хубавици. Винаги сме я обожавали... от " Хубава жена " през сегашното и вечно.

Ето за какво тя е на 55, а наподобява с 20 години по-млада.
 Прекрасната Джулия Робъртс през годините  Прекрасната Джулия Робъртс през годините  Прекрасната Джулия Робъртс през годините  Прекрасната Джулия Робъртс през годините
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР