Не е само за храната, двойно скочиха и лекарстватаПенсионерка съм,

...
Не е само за храната, двойно скочиха и лекарстватаПенсионерка съм,
Коментари Харесай

Как ще оцеляваме с тези безобразни цени

Не е единствено за храната, двойно скочиха и медикаментите

Пенсионерка съм, вземам към 500 лева и не знам по какъв начин ще оставам жив отсега нататък. Влизам в магазина, закупувам си самун, сирене, малко маслини, яйца и олио и оставям близо 20 лв.. Сами пресметнете, в случай че би трябвало да се храня от малко малко обикновено, за какви пари става дума, написа читателка на вестник  от Пловдив.

Но това е единствено за храната, която нарастна двойно. Пак двойно скочиха медикаментите, а аз имам доста болести и пия с шепи. Отделно зимата, като дойдат сметките за отоплението, по какъв начин ще се оправям, не знам. Все за нараствания на пенсиите приказваме, а инфлацията ги гълтам. За едни има огромни нараствания, за други – не.

Питам господа политиците по какъв начин ще я караме в тая бедност. Кога ще създадат те нещо по въпроса хората в тая страна да заживеят по-нормално? Замислят ли се въобще за народа? Вече стопирах да ги виждам в Народното събрание, тъй като не мога ги претърпявам. По през целия ден се карат, наскърбяват се, подвластни на егото си. Явно толкоз се ненавиждат, че не помнят защо са изпратени в тази постройка. Спрях и да гласоподавам, тъй като всички очаквания за смяна се оказаха лъжливи и към този момент не вярвам на никакви „ спасители “.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР