Не е рядкост известните личности в Америка да продават огромните

...
Не е рядкост известните личности в Америка да продават огромните
Коментари Харесай

Ултиматумът, който Адел е поставила на Силвестър Сталоун

Не е необичайност известните персони в Америка да продават големите си имения, които костват милиони. И много постоянно те биват купувани от други известни и толкоз заможни персони.
 Адел, Сара Фъргюсън, намаляване с хипнотерапия и какво споделя хипнотерапевтът Сюзън Хепбърн
Тайната зад отслабването на Адел

И други звезди

Един от пресните образци е договорката, която подписаха Силвестър Сталоун и Адел през предходната година. Тогава изпълнителката заплати 58 милиона $, с цел да се снабди с имението в Лос Анджелис, притежавано от Сталоун.

И макар голямата платена сума Адел въпреки всичко е подхванала стъпки да реновира дома, с цел да го направи в свои жанр. Оказва се обаче, че има нещо съответно, което е желала да резервира.
 Снимка 618438

В изявление за The Wall Street Journal Силвестър Сталоун споделя, че Адел категорично е упорствала в къщата да остане голямата скулптура на Роки Балбоа, която е ситуирана до басейна. Актьорът твърди, че е желал да си вземе статуята, тъй като е безценен за него спомен, само че Адел е била безапелационна, че я желае.

Изпълнителката даже е споделила, че договорката за покупката на имението ще пропадне, в случай че статуята на Роки не остане. Е, в последна сметка  се е съгласил. Според TMZ пък реновацията на имението върви с цялостна мощ, като Адел безусловно е сринала до основи постройка, с цел да я издигне още веднъж. Но статуята на  няма да върви на никое място.
 Арнолд Шварценегер и Силвестър Сталоун - врагове или същински другари
Войната сред Арнолд и Силвестър - кой е по-зъл, кой е по-голям мъжага, кой е по-...

Какви самопризнания си размениха актьорите

Първоначално желаната цена от Сталоун за имението е била 110 милиона $, само че по-късно я е понижил на 80 милиона $. Което значи, че изпълнителката е сключила в действителност добра договорка, купувайки парцела за 58 милиона $. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР