Не е редно патриархът на Русия да държи назидателен тон

...
Не е редно патриархът на Русия да държи назидателен тон
Коментари Харесай

Красимир Велчев: Не е редно патриархът на Русия да държи назидателен тон на президента

Не е редно патриархът на Русия да държи поучителен звук на президента Румен Радев. Това сподели в предаването „ Лице в лице” Красимир Велчев от ГЕРБ, член на управлението на партията и заместник-председател на групата. Той добави:

„ Аз отговорих по различен метод на тези провокации – в България има правила, които се съблюдават – политиците не се месят в работата на църквата и църквата не се меси в работата на страната. Хубавото е, че виждаме, че имаме прелестен патриарх”.

Учуден съм от тази реакция на съветския патриарх, сподели депутатът от ГЕРБ.

„ Имам възприятието, че патриархът на Русия е пристигнал авансово с несъмнено въодушевление оттова. Но забележете, това, което аз благодаря, че той самичък регистрира, че съветската черква е основана с помощта на българската черква, а това за първи път се споделя, да не приказваме, че знаете какво беше на говорителката на външно министерство изявлението, че кирилицата са я взели от друга страна – Македония”, добави Велчев.

Надявам се, че няма рецесия в руско-българските връзки, уповавам се всичко да е обикновено, сподели още той. -->

" Патриотите са във властта, само че въпреки всичко ние седим настрана от техните връзки вътре в обединението „ Патриотичен фронт”. Не е редно да вземаме отношение ", сподели депутатът в отговор на въпроса има ли сериозен трус.

" Когато са правили тази коалиция, те си имат някакви договорености, условности, тъй че всеки да може да извършва ненапълно програмата си. В техните стратегии има и доста несъгласия.

Противоречията в Патриотичния съюз засягат властта , доколкото всички виждат какъв брой му е тежко на премиера да лавира и да държи някакъв баланс на връзките и държание ".

Господин Симеонов споделя от време на време неща, които са меко казано непремерени. Аз го регистрирам при него, че го е направил в устрема си да отбрани патриотизма, патриотичното, българското, по тази причина го е направил. Отделен е въпросът дали би трябвало по този начин да реагираш на едно изявление на непознат, било то политик или някакъв водач на нещо. Все отново да не забравяме, че това е патриархът на Москва и цяла Русия ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР