Не е работа на миньорите да се занимават с цената

...
Не е работа на миньорите да се занимават с цената
Коментари Харесай

Не е работа на миньорите да се занимават с цената на въглищата, отсече Симеонов

Не е работа на миньорите да се занимават с цената на въглищата . Това разяснява пред публицисти вицепремиерът Валери Симеонов след съвещание на Националния съвет за тристранно съдействие . На въпрос дали са разисквани настояванията им за увеличение изкупната цена на въглищата на 17 лева за звук, вицепремиерът Симеонов установи:

" Лично моето мнение е, че не е работа на миньорите да се занимават с цената на въглищата. Работата на синдикатите е да имат искания за изискванията на труд , за възнаграждение и други въпроси, свързани със отбраната на служащите. "

 Миньорите стачкуват за по-висока цена на въглищата
Миньорите стачкуват за по-висока цена на въглищата

Да не се ликвидира добива на въглища

По-рано при започване на съвещанието на Националния съвет за тристранно съдействие вицепремиерът, който ръководи съвещанията с присъединяване на синдикати и работодатели, установи, че единствено държавното управление е показано както прилича .

Той даже се пошегува, че е нужна поименна инспекция, поради неналичието на огромна част от синдикалистите и работодателите . Оказа се, че митингът на миньорите е попречил и националният представител, който трябваше да показа Законопроекта за промени в КСО. Заради многолюдния миньорски митинг и той закъсня за съвещанието на НСТС.

 Петкова и синдикати не се схванаха за цената на въглищата, готви се митинг
Петкова и синдикати не се схванаха за цената на въглищата, готви се митинг

Няма да стачкуват всички, които могат, с цел да не става Апокалипсис
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР