Не е приятно да си край негативни хора. А и

...
Не е приятно да си край негативни хора. А и
Коментари Харесай

8 неща, които се случват, когато спрем да бъдем негативни

Не е прелестно да си край отрицателни хора. А и даже когато самите те са такива усещат, че това им вреди. Нека забележим кои осем неща се трансформират незабавно щом спрем да бъдем отрицателни: 
1. Ще бъдете по-малко уплашени.
 Кажете тези 10 думи и привлечете шанс и благополучие Кажете тези 10 думи и привлечете шанс и благополучие
Не всички хора се радват на шанс. Той не спохожда всеки човек. Но има вярване, което гласи, че шансът бяга от отрицателните хора и от...
Били ли сте в миналото смутени и забелязвали ли сте, че отрицателните ви усеща клонят към снежна топка? Има първична реакция и по-късно стресът, който следва, когато се замислите, поговорите за това и започнете процеса на източване на жилището. Преди да се усетите, мозъкът ви работи, с цел да поддържа каквито и да е доказателства, които „ мислите “, които сте разкрили, с цел да докажете, че „ всички “ се възползват от вас, „ в никакъв случай “ няма да намерите някой след тази развалена връзка или голям брой други пресилени изводи, които нормално се втурват във вашата душeвност след крах. Преди да се усетите, сте претърпели дузина други самонанесени изменничества и сте на по-лошо място от мястото, където сте почнали. Вместо това се пробвайте да се концентрирайте върху „ положителното “ във всяка обстановка (урокът, растежът, фактът, че индивидът, който не е добър за вас, най-сетне е липсващ или неприятната обстановка най-сетне е завършила и оферирате късмет за възстановяване).
2. Ще бъдете по-привлекателни.
Нещастните хора не са очарователни. Можеш да бъдеш най-секси човекът на живо, само че в случай че си трагичен от самото начало, никой няма да желае да бъде към теб. Слушането на някой, който непрекъснато се оплаква от всичко е освен изтощително, само че и скучно. Вместо да изключвате хората, покажете на света, че можете да видите светлината.
3. Ще откриете, че насладата поражда наслада.
Недоволството лишава време и води до повече от същото по една елементарна причина: когато сте толкоз съсредоточени върху това, което ви прави нещастни, пропускате неща, които биха могли да ви накарат да се усмихнете. Вървейки по улицата, мърморейки си, евентуално ще пренебрегнете усмивката на привлекателния чужд, тъй като сте душевен на друго място. Тези, които се усещат добре, са по-склонни да бъдат сега, където съществуват всички ваши благоприятни условия за повече наслада.
 Три ежедневни навика, с които да привлечете триумф и благополучие Три ежедневни навика, с които да привлечете триумф и благополучие
Някои хора споделят, че триумфът е в дребните неща и са изцяло прави. В тази публикация ще ви споделим за три ежедневни навика, с които може д...
4. Ще бъдете по-успешни.
Позитивността се ражда от позиция. Предлага ни чувство за баланс и резистентност, което ще направи провокациите по-управляеми. Когато имате солидно схващане за действителни и възприемани закани, е по-малко евентуално да позволите на дребните неуспехи да бъдат издухани непропорционално, което ще ви разреши да адресирате по-големи проблеми по систематичен метод. Щастливите хора се усещат следени над своите дни, страсти и време. Това трансформира дейностите и реакциите им по способи, които им оферират неоспоримо преимущество пред тези, които се оказват съкрушени от всичко.
5. Ще бъдете по-интересни.
Разчистете бъркотията и ще имате повече място за проучване, с цел да допуснете нови хора и да се включите в нови прекарвания, които ще подобрят живота и диалозите ви по способи, които в никакъв случай не сте си представяли.
6. Ще имате по-значими връзки.
 Цени времето си и живей пълноценно! Цени времето си и живей пълноценно!
Живеем в забързан, световен, софтуерен свят... в който от време на време е мъчно да бъдем в крайник. Но не и невероятно. И да го вършим си стр...
Мрачните настройки освен са непривлекателни за другите, само че и лимитират характерността. Когато останете на пътя си и тези пътища търсят повече от това, което знаят (което е нещастие), ще бъдете по-малко склонни да виждате положителното на всички места, изключително в другите хора. Това ще ви направи по-малко осъзнати, по-малко съпричастни и по-склонни да отписвате хората, преди да им дадете късмет да ви покажат кои са в действителност. Също по този начин ще бъдете по-малко склонни да демонстрирате несъответствуващи отговори на коляното на техните мнения и държание. Когато се чувствате добре със себе си и със личния си живот, не е нужно да се разхождате из Фейсбук, играейки ролята на „ скромната полиция “, нито ще бързате към отрицателни крайности, приемайки най-лошото всякога, когато някой каже нещо, което ви задейства.
7. Вие ще ръководите.
Докато някои хора виждат позитивните хора като живеещи в някаква хипи-мрачна илюзия, ние би трябвало единствено да хвърлим взор към историята, с цел да разберем, че има огромна мощ в позитивността. Помислете за това: Как би бил по-различен нашият свят, в случай че Чърчил беше индивидът, който изрече думата „ Meh “ или Линкълн вярваше, че няма изгода да се пробва да промени статуквото? Ако желаете да бъдете популярен водач, би трябвало да останете оптимистични, до момента в който го вършиме.
8. Ще живеете по-дълъг и пълностоен живот.
Изследванията демонстрират, че щастливите хора живеят по-дълго и дано бъдем почтени: тези, които изпитват податливост, живеят в деня на суровите хора. Направете си ваша задача да извличате положителното и ще вливате живота си в смисъл всеки ден.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР