, не е получила и лев. Това обяви в студиото

...
, не е получила и лев. Това обяви в студиото
Коментари Харесай

Фирмата, която реди жълтите павета, не била получила и лев

, не е получила и лев. Това разгласи в студиото на БТВ кметът на София Йорданка Фандъкова. Отделно е санкционирана със 100 000 лв. за счупеното паве.

Работи се интензивно и по трамвайното трасе по " Цар Борис ", като там компанията е санкционирана за закъснение.

Заради неналичието на бюджет и общините търпят ограничавания. Столична община изпълнява стратегиите си, а тази година събираемостта върви с 20% повече по отношение на същия интервал на предходната година. Предизвикателство остават превозът и цената на строителните материали.

Продължаваме и интензивно да строим детски градини , похвали се Фандъкова. Две нови градини има в " Люлин ". Строи се и нова ясла. Така кварталът ще е един от петте столични региони, в които няма да има дефицит тук-там в ясли и детски градини. В 9 региона напълно е решен казусът с неналичието тук-там в детски заведения сред 3 и 6 години. Новите места са 8000 за няколко места в детските градини в столицата.
 14 нови трамвая потеглят в София
14 нови трамвая потеглят в София

Те ще се движат по линии № 4, 5 и 18

Общинският съвет би трябвало да избере краткотраен кмет на регион " Красно село ", стана ясно от думите на Йорданка Фандъкова. Тя няма да се бори за идващ мандат. Все още ГЕРБ не са спрели на претендент за кмет на столицата.
 Фандъкова избира кой ще замести отстранената кметица на регион
Фандъкова избира кой ще замести отстранената кметица на регион " Красно село " в София

Това реши Столичният общински съвет, откакто никой от номинираните не бе утвърден

Столична община е подготвена с техническото застраховане на секционните изборни комисии, увери  Йорданка Фандъкова. Елементи от тъмните стаички ще служат за заслон. Избирателите ще са с тил към комисията. Ще се резервира тайната на вота, съгласно кмета.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР