Не е подадено искане за концентрация от фирмата Инерком“. Според

...
Не е подадено искане за концентрация от фирмата Инерком“. Според
Коментари Харесай

Славата Не Прощава! Нап Погна Гинка Върбакова!

„ Не е подадено искане за централизация от компанията „ Инерком “. Според закона, в случай че постъпи искане за инспекция от заинтригувана страна Комисия за защита на конкуренцията ще ревизира дали има съществуване на централизация “, съобщи Юлия Ненкова, ръководител на Комисията за отбрана, представена от в. Труд.

Преди седмица Комисия за защита на конкуренцията се самосезира за цените в енергийния бранш, добави Ненкова. Под контрола на Комисията за енергийно и водно контролиране са лицензирани сдружения ЧЕЗ Разпределение и ЧЕЗ доставя, а не ЧЕЗ АД и ЧЕЗ България, съобщи ръководителят на Комисията за енергийно и водно контролиране Иван Иванов.

Тъй като нямаме финализирана договорка, която би трябвало да приключи с джиросване на акциите, КЕВР не може да преглежда компания „ Инерком “ като лицензиант, добави той. Има единствено две изключения – в случай че се продава част от лицензирана сдружение и когато претендентът за придобиване на сдружението желае да заложи активи на сдружението, с което реализира лицензионната си активност.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР