Не е първият път, когато ми искат оставката. Ще предложа

...
Не е първият път, когато ми искат оставката. Ще предложа
Коментари Харесай

Лукарски: ГЕРБ не трябва да се оттеглят, БСП не са успешната алтернатива за управление

Не е първият път, когато ми желаят оставката. Ще предложа да поемем курс към консервативно патриотична линия. Това беше и мотива за настояването на оставката ни. Не приказваме за коалиция с патриотите. Това съобщи водачът на Съюз на демократичните сили Божидар Лукарски Божидар Лукарски е роден на 23 юни 1972 година в град Перник. През... към профила в утринния блок на Българска национална телевизия.

Припомняме, че единствено преди дни структури на Съюз на демократичните сили желаеха оставката на Божидар Лукарски.

"Винаги сме изповядвали консервативни хрумвания, позициите ни съответстват с сътрудниците ни от Патриотичния фронт ", добави той.

"Отношенията с ГЕРБ са ясни, тяхна съпротива сме. Нещата, които се случват в страната не са както би трябвало. Правителството се е съсредоточила върху сполучливото осъществяване на председателството. Макроикономическият растеж е налице и е реалност, само че това не се отразява върху живота на хората ", разяснява Лукарски.

"ГЕРБ не би трябвало да се отдръпват тъкмо в този миг, не считам, че Българска социалистическа партия биха били сполучливата опция за ръководство. Не са потребни.
Обединени патриоти стоят по-силно от ГЕРБ в ръководството ", приключи Божидар Лукарски.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР