Не е определена дата за посещение в България на Фон

...
Не е определена дата за посещение в България на Фон
Коментари Харесай

Службата на говорителите на ЕК до „Труд“: Намираме се в последния етап от разговорите с българските власти за Плана


Не е избрана дата за посещаване в България на Фон дер Лайен
Намираме се в последния стадий от диалозите с българските управляващи и сме покрай завършването на оценката на българския проект за възобновяване и резистентност. Това се споделя в отговор до вестник „ Труд “ на въпросите по кое време Европейска комисия е завършила с техническата част на Плана и по кое време да чакаме визитата на ръководителя на Европейска комисия в България по отношение на подписването на Плана. " Все още не е избрана дата за посещаване в България на ръководителя Урсула фон дер Лайен.

Своевременно ще съобщим, когато това стане факт “, се показва още в отговора на представителите на Европейска комисия до редакцията на „ Труд “.

Миналия петък при визитата си в Брюксел министър председателят Кирил Петков подаде пред медиите друга информация, а точно, че е въпрос на дни Планът за възобновяване и резистентност да бъде написан от Европейска комисия и държавното управление: „ Много съм удовлетворен, че през днешния ден Урсула фон дер Лайен ме извика и сподели: " Кириле, подготвени сме с техническата част на Плана. Ще погледна в календара си и в идващите дни, допускам до две седмици ще дойда да те посетя и да го подпишем “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР