Не е обсъждано създаването на партия Трети март, каза в

...
Не е обсъждано създаването на партия Трети март, каза в
Коментари Харесай

Петър Витанов: Към момента не е обсъждано създаване на партия Трети март

" Не е обсъждано основаването на партия " Трети март " ", сподели в " Денят стартира " евродепутатът и основател на Движение " Трети март " Петър Витанов  Петър Витанов Петър Витанов е роден на 18 април 1982 година в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее.

По думите му апелът на към прокуратурата за инспекция на съветниците на президента - Сотир Ушев и Николай Копринков цели да се очерни и е една режисирана и целенасочена офанзива към президента.

" Тази офанзива против президентската институция е извънредно нелицеприятна ", уточни той.

Според него тази офанзива се случва тъкмо в този момент, тъй като: " Президентството може би остана последната институция пред безспорната власт на сглобката. Излишно е да споделяме, че там има преодоляване на разнообразни институции и част от Съдебната власт. Според мен президентството се възприема като опция и като вяра и очакване от доста хора ", счита Петър Витанов  Петър Витанов Петър Витанов е роден на 18 април 1982 година в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее.

" Тази сглобка, която е раздирана от вътрешни кавги и несъгласия. Заклинанията за евроатлантизъм към този момент не правят работа. Трябва да се откри общият зложелател. Когато намериш общия зложелател това оказва помощ за вътрешна готовност на шокирания ти електорат ", разяснява евродепутатът.

По думите му се вършат опити да се уязви президента.

" Когато виждаме какво се случва в страната - второ показно поръчково ликвидиране в границите на 6 месеца, " гешефти " от най-елементарен порядък, свързани с избор на конституционни съдии, ротация имотни кавги, покупко-продажби, корупция. Какво значи това? Че една институция би трябвало да мълчи пред очевидното ли? ", пита Петър Витанов  Петър Витанов Петър Витанов е роден на 18 април 1982 година в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее.

Петър Витанов  Петър Витанов Петър Витанов е роден на 18 април 1982 година в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее беше безапелационен, че президентската инстутуция е единствената опция.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР