Не е обезпокояващо това, че има повече политически формации в

...
Не е обезпокояващо това, че има повече политически формации в
Коментари Харесай

Доц. Гълъбов: Освобождаването на Методиев потвърждава амбицията на Радев да се еманципира от БСП

" Не е обезпокоително това, че има повече политически обединения в дясното политическо пространство, а това, че всяка от тях желае да събира към себе си другите, което не е типичната дясна политическа логичност ", разяснява пред БНР социологът доцент - учител в Нов български университет. Той изясни, че дясната политическа логичност е всеки да резервира самостоятелността си, само че да се научи да партнира с другите.
" Хората, които се бяха събрали, имат разбирането за това, че е нужна по-прагматична политика. без значение от ясния анонс на господин Цветанов, че става дума за евроатлантически полезности, съществува разбирането, че това ще е прагматичен план, който ще е проведен добре, и ще се пробва да реализира задачите си дейно ", разяснява социологът във връзка на учредяването на инициативния комитет за партията " Републиканци за България " на някогашния втори в ГЕРБ Цветан Цветанов.
 Гълъбов: Дори след несъгласие на Изборния кодекс, Народно събрание ще препотвърди позицията си Гълъбов: Дори след несъгласие на Изборния кодекс, Народно събрание ще препотвърди позицията си
Начинът, по който Изборният кодекс бе признат, демонстрира липса на ясна политическа воля. Това сподели пред радио " Фокус " политологът доцент Анто...
В предаването " Нещо повече " доцент Гълъбов предвижда постоянни парламентарни избори и уточни, че към този момент са дадени поръчки и за други политически планове, които ще се включат в конкуренцията – КОД на Петър Москов и надграждане на придвижване " Русофили " на Николай Малинов до политически индивид. " Картината ще бъде много разнообразна ", сподели той.
Доц. Антоний Гълъбов уточни, че е нужен спор за това какъв вид създава Конституцията, тъй като, съгласно него, тя създава премиерска, а не парламентарна република. Той дефинира опита за фокусиране на публичното внимание върху машинното гласоподаване като опит да бъдат заблудени жителите.
" Машинното гласоподаване няма да подсигурява нищо повече от това да понижи малко броя на грешките, които позволява самият гласоподавател ". Гълъбов посочи, че не става дума за машини за преброяване на вота, а единствено за машини за гласоподаване. " Има опит за игра с публиката ", разяснява той.
По думите му най-големият проблем е мотивирането на гласоподавателите. Социологът разяснява и появилото се пояснение, че той е приел покана да участва на празненство от Корнелия Нинова. " Ако това е в действителност повода, това удостоверява упоритостта на Румен Радев да се еманципира от Българска социалистическа партия изцяло и да изземе лидерската позиция в това пространство ", безапелационен е доцент Гълъбов.
 Антоний Гълъбов: Движение за права и свободи сменя неуместните водачи като Българска комунистическа партия, ГЕРБ става по-силна Антоний Гълъбов: Движение за права и свободи сменя неуместните водачи като Българска комунистическа партия, ГЕРБ става по-силна
Изненадващо бе не самото премахване на водача на Движение за права и свободи Лютви Местан, неочакван и противен бе методът, по който рокадата в Движение за права и свободи беше на...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР