Не е нужно точно да сте монах, за да усетите

...
Не е нужно точно да сте монах, за да усетите
Коментари Харесай

Ритуали със сол за защита от негативна енергия

Не е нужно тъкмо да сте духовник, с цел да усетите фините промени във вибрациите в и към нас. Когато обръщате огромно внимание, можете елементарно да разпознаете и научите признаците, че сте заобиколени от отрицателна сила и би трябвало да се отървете от нея. Някои от тях са:
1. Чувствате се обезпокоително и неспокойно
2. Не сте в положение да спите добре
3. Вашите мисли и усеща излизат отвън надзор
5. Склонни сте бързо да поглъщате отрицателните мисли на другите
6. Взимате импулсивни решения
7. Чувствате се раздразнителни след среща с избрани хора и силата ви се изчерпва
Вашите мисли, думите, които казвате, хората, с които взаимодействате, и даже зоните на дома и офиса, където прекарвате доста време, са мощни концентрации на вашата сила. Ако имате връзка с някой от признаците на негативна сила във или към вас, както е упоменато нагоре, ето някои способи да се отървете от нея:
1.            Отървете от отрицателното въздействие в живота си
Чувствате ли се отпаднал незабавно щом срещнете съответен човек или отидете на несъмнено място? Тъй като негативността е токсична за цялата ви система, също е значимо да се разпознават повода и източникът на този негатив. Разбираме обаче, че не постоянно е елементарно да се откъснеш от такива хора. Така че, направете първата стъпка и намалете времето, което прекарвате с хора, които източват вашата сила.
 12 приложения на СОЛТА, с които домът ви ще свети 12 приложения на СОЛТА, с които домът ви ще свети
Солта е нещо, което може да се откри във всеки дом. Но с изключение на, че прави ястията по-вкусни тя има доста други приложения, които може да...
2.            Практикувайте техники за медитация и усмиряване
Един от най-бързите способи да се успокоите и да се върнете в положение на релаксация е да практикувате медитация. Намерете безшумно място и затворете очи. Наблюдавайте мислите си, до момента в който те минават през главата ви, и не ги обозначавайте като положителни или неприятни. Поемете надълбоко релаксиращи вдишвания и усетете по какъв начин тежестта се подвига от раменете ви.
3.            Почистете офиса и дома си и се отървете от бъркотията
Почистете плотовете си, дрешниците и даже работното си място, с цел да освободите място и да поканите позитивността. Поставете си задача да се отървете от бъркотията и не трупайте предмети, които към този момент не ви трябват.
4.            Поставете пауза на мрънкането
 Ако желаете сериозен рандеман на чушки, това е ТАЙНАТА съставна част Ако желаете сериозен рандеман на чушки, това е ТАЙНАТА съставна част
Знаете ли, че британската сол е една от най-полезните храни за вашите чушки, домати, краставици и всевъзможни други култури, които отглежд...
Осъзнайте какъв брой пъти се оплаквате дневно. Когато го извършите, ще осъзнаете, че хленченето са били изцяло ненужни. Колкото повече хленчите за това, което ви нервира, толкоз повече обръщате внимание на това, което ви разстройва и по-късно се оплаквате още.
5.            Използване на сол
Можете също по този начин да се възползвате от някои нетрадиционни подходи, с цел да се отървете от отрицателните трептения. Изсипете сол в четирите ъгъла на стаята си и я оставете да престои 48 часа. Смята се, че солта всмуква негативната сила, присъстваща в региона. След 48 часа изхвърлете солта.
6.            Стойте покрай природата
Ако нормално държите прозорците затворени, значимо е да ги отворите и да пропускате слънчева светлина и чист въздух. Можете също по този начин да добавите още растения във и към къщата си за повече жизнеспособност и позитивност. Също по този начин, поставете за цел неотложно да премахнете умиращите или мъртвите растения.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР