Не е нужно да си в Дивия Запад, че да

...
Не е нужно да си в Дивия Запад, че да
Коментари Харесай

Стреляха по преброителка в Пернишко

Не е нужно да си в Дивия Запад, че да стрелят по теб, задоволително е да живееш в пернишкото село Ярджиловци. И да си преброител. Мъж е стрелял с газов револвер по преброителка, заяви самата пострадала. Екшънът се е случил в махала Елесин дол, когато дамата отишла на адреса на индивида, с цел да го преброи, оповестяват от zapernik.com.

Легитимирала са отдалече, защото нямало ограда, а единствено ливадно пространство. Вместо „ Добър ден “ обаче дамата била посрещната със пукотевица с газов револвер.

Преброителката е в потрес и недоумява по какъв начин е допустимо сходно държание. Тя самата живее в селото със фамилията си, има и деца.

В обществената мрежа окачествяват държанието на мъжа като рисково, че би трябвало да се алармира в полицията и че би трябвало да се даде отбрана на потребителите, когато посещават адреси.

Прeброяването продължава още шест дни. Преброители посещават адреса, на който живеете и се лeгитимират с карта. Ако сте се преброил електронно, просто им давате кода и те си потеглят. Ако не, събират статистически данни за вас, които ще бъдат употребявани единствено за задачите на Националния статистически институт.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР