Не е нужно да си учен, та да си запознат

...
Не е нужно да си учен, та да си запознат
Коментари Харесай

8 неща, които не знаем за мъжката ерекция

Не е нужно да си академик, та да си осведомен с тайните на спермата и с истината за тестисите. Но с тези обстоятелства не вършим нищо, в случай че я няма звездата на представлението – мъжката ерекция. Представяме ви нейните 8 незнайни.
Има 3 типа ерекция: Те са рефлексогенна, психогенна и нощна. Рефлексогенната ерекция се получава при физически контакт. Психогенната ерекция е разследване на аудиовизуална стимулация, с други думи, на порно и стриптийз, или мечти, а нощната ерекция се случва по време на сън. Понякога последните два типа може да изчервят притежателите на пениси, тъй като не се появяват волево и може да ги вкара в конфузни обстановки.

Пушенето и пиенето не са другари на твърдостта
По-младите мъже, които страдат от еректилна дисфункция, най-вероятно са буйни пушачи и пиячи. Така че, господа, в случай че желаете да се представяте отлично в леглото, понамалете малко темповете на непринудено отдаване на тези "пороци ".

Оралната обич усилва пениса
Изследване твърди, че мъжете, които получават орална обич постоянно, в последна сметка се радват на няколко сантиметра по-мощна и по-дълготрайна ерекция, за разлика от господата, които са се втвърдили, тъй като са фантазирали за някой обект на предпочитание, гледали са порно или са мастурбирали.

Трябва й персонално пространство
Зависи от мъжа, само че чувството за усамотение дава на господина по-добра ерекция. Ако той живее с една камара родственици и повече деца, то сигурно на дамата ще й би трябвало много време да вдигне самолета на благоверния си.

Може да криви малко
Не се шашкайте, в случай че членът му не ви гледа непосредствено в очите, а го играе малко кривоглед, по този начин да се каже. Малко кривване настрана е напълно обикновено, само че в случай че аномалията е с повече сантиметри, може да става дума за Болест на Пейрони, при която еректилната тъкан на пениса се заменя и разраства във фиброзна. Това води до дисторция на органа, изкривява се на една страна и придобива формата на банан.

Мастурбацията е значима
Ако един мъж не се е самозадоволявал няколко дни, има повече приток на кръв към пениса, когато реши да си достави наслаждение. Това напълно разбираемо го снабдява с по-гигантска ерекция.

Размерът има значение
И с това се има поради размерът на цялата мъжка снага. Господата, които са дебели, имат доста по-ниски равнища на тестостерон. Затова ограничете малко пържолите за сметка на ерекцията.

Презервативите прецакват всичко
При някои мъже този предпазител против заболявания не е добре пристигнал. Може да държи болестите надалеч, само че същото се случва и с ерекцията. Понякога господата имат потребност от спомагателна стимулация, с цел да вдигнат знамето, в случай че са нахлузили кондом.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР