Не е нужно да се обличате винаги със скъпи дрехи,

...
Не е нужно да се обличате винаги със скъпи дрехи,
Коментари Харесай

8 неща, които издават, че дрехите са скъпи или евтини

Не е нужно да се обличате постоянно със скъпи облекла, с цел да наподобява стилно. Необходимо е да съчетаете вярно облекла и аксесоари и да се чувствате удобно в тях. Когато обаче решите да се поглезите с някоя нова дреха, отделяйте средства за нея, сигурно желаете да сте уверени в нейното качество. Днес е мъчно да отличим качествените от евтините облекла, в случай че не сте осведомени със идващите 8 метода, по които можете да извършите тази разлика.

Обърнете внимание на ципа и копчетата на облеклата в магазина – качествените облекла се оферират закопчани, постоянно със прикрит цип, с цел да не се повреди той. Копчетата пък за здрави и компактно зашити към дрехата. По това ще разберете, че става дума за нещо скъпо.
 С какви облекла би трябвало да се облича дамата, с цел да наподобява богата и стилна С какви облекла би трябвало да се облича дамата, с цел да наподобява богата и стилна
Не е наложително дамата да има голям финансов запас, с цел да се поддържа красива и да носи първокласни облекла по себе си. Тя би трябвало...

Обърнете внимание на подплатата – ще разберете, че дрехата си коства парите, в случай че шевът съответствува. В противоположен случай материалът е икономисан или фалшив. Скъпата дреха има мека и плътна подплата, която си проличава на пипане. Ако не усетите нищо такова, значи не си заслужава парите.

Усетете аромата на дрехата – хубавите облекла, за които си заслужава да дадете парите си миришат на парфюм или въобще не миришат. По това ще ги познаете. Атмосферата в скъпите магазини за облекла е напълно друга, уханието  - също.

Насочете взор към шефовете – в случай че пробвате дънки, откакто го извършите, погледнете шефа под коляното. Ако той е крив, дрехата не е качествена. Тези дънки ще изкривят краката ви образно и няма да се чувствате добре, до момента в който ги носите.

Леко потъркайте дрехата с ръка – знаете за тези досадни топченца, които унищожават типа на дрехата. Ако те се появят при триене, очевидно сте попаднали на некачествена блуза. Тези топчета се появяват поради синтетичните материали, от които е направена дрехата. Колкото повече са те, толкоз по-бързо ще видите топченцата.
 Летни трендове: Kакви аксесоари ще прибавят искра към визията ви Летни трендове: Kакви аксесоари ще прибавят искра към визията ви
През летния сезон всяка дама желае да прибавя искра към визията си. Това елементарно може да се реализира с верните акценти - разбирайте акс...

Проверете джобовете – скъпите облекла имат добре зашити джобове, при които няма заплаха от разшиване или разкъсване. Евтините джобове на якета или палта са влечение към разпъване и разшиване.

Носете кърпичка от плат със себе си – до момента в който пробвате облеклата, елементарно може да разберете какъв брой е дълготраен цветът им и какъв брой скъпи са те. Намокрете леко кърпичката и прокарайте по дрехата. Ако тя се оцвети, значи дрехата ще пусне цвят в пералнята, може би и по кожата ви, до момента в който я носите, а това ще докара до изсветляването ѝ. Ако не се оцвети, значи може умерено да си пазарувате.

Вземете в ръка дрехата – колкото по-тежка е тя, толкоз е по-качествена и скъпа. Плътната дреха е онази, направена от качествени материали. Ако тъканта е тънка, бъдете сигурни, че дрехата бързо ще се разтегне, а може и да се скъса при по-често обличане. Ако дрехата леко прозира, то тя е евтина.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР