Не е нужно да е Осми март, за да бъдат

...
Не е нужно да е Осми март, за да бъдат
Коментари Харесай

И Камила стана Барби

Не е нужно да е Осми март, с цел да бъдат отпразнувани дамите и техните достижения. Дни след празника брачната половинка на крал Чарлз Камила посрещна в Бъкингамския замък посетители на организацията Women of the World.
 Крал Чарлз и Камила против принц Уилям и Кейт Мидълтън - води ли се PR борба
Крал Чарлз и Камила против принц Уилям и Кейт

Два противоположни стила на другарство с обществеността

Към 75-годишната кралица се причислиха кралицата на Белгия Матилде, херцогинята на Глостър, Мел Би от Spice Girls, актрисата Хелън Мирън, както и деца от WOW Girls Festival Bus - рейс, който обикаля учебните заведения на Англия, с цел да промоутира половото пълноправие.

Безспорно обаче най-атрактивната част от вечерта беше подаръкът, който Камила получи. Тя се снабди със лична кукла барби, която даже беше облечена в същите рокля Fiona Clare и палто Amanda Wakeley, носени от оригинала си.
 Снимка 657361

" Много ви благодаря, в действителност. Перфектна е. Свалили сте към 50 години от мен. Всички би трябвало да имаме своя барби ", разяснява Камила и даже театралничи с куклата.
 Снимка 657362

Съпругата на крал Чарлз не е първата кралска дама, сдобила се с именитата кукла в нейния облик. Преди това и майка му - починалата. Това стана през 2022 година по случай 96-ия й рожден ден и Платинения й празник, напомнят People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР