Не е новина, че Слави Трифонов даде началото на нов

...
Не е новина, че Слави Трифонов даде началото на нов
Коментари Харесай

Нов Обрат! Ето Какво Е Политическото Бъдеще На Слави Трифонов!

„ Не е вест, че Слави Трифонов даде началото на нов политически план. Отдавна се чака да се направи. Имаме към този момент няколко сполучливи опита за преобразяване на един ефирен план в политически “, сподели доц Коларова.

„ На първо място би трябвало да се фокусираме върху поръчката, че неговият план ще бъде обвързван с референдума. Все отново по тематиките на референдума има подхванато политическо деяние, тъй че това е поръчка със задна дата. Вече знаем, че финансирането стана 1 лев. Освен, че е със задна дата, има една неизясненост – къде ще се ситуира този план, каква ще бъде платформата и какво ще бъде финансирането “, добави тя.

„ Ясно е, че Слави Трифонов няма да се явява персонално като политик. Там, където има личност, която води нов политически план, постоянно е по-важно тези, които причисляват. 100% % нови играчи нямат късмет. Дори в най-светкавично основаните планове има разпознаваеми лица “, акцентира Коларова, написа nova.bg.

Според нея Трифонов ще би трябвало да избере къде тъкмо да нарежда плана си идеологически. „ Ако реши да поддържа Мая Манолова, планът ще бъде ляв. Това ще е за сметка на необятната поддръжка, която има като шоумен. За него обаче е по-важното е да даде нов живот на своя план като шоумен. Мисля, че тази политическа поръчка е единствено средство, както и досегашните му начинания, с цел да поддържа публиката си “, добави тя.

Политологът Георги Киряков акцентира, че Трифонов е помагал на доста политически играчи през годините. „ Той ще разтвори ветрилото до дъно. Той или няма да се нарежда на никое място идеологически, или ще се нарежда на всички места. Партията му дори няма да бъде центристка. Второто значимо нещо за него е, че в случай че не се яви той като лице, това ще бъде пречка пред бъдещия му политически план “, сподели още Киряков.

„ Парламентарните партии би трябвало да се тормозят, тъй като планът на Трифонов може да заеме мястото им в Народно събрание. Такава партия да вземем за пример е ВОЛЯ “, акцентира Киряков.„ През референдума той съумя да направи „ ядки “ на доста места в България. Хората, които му събираха подписите, могат да бъдат ядрата на партийните му структури в страната “, добави още политологът.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР