Не е нито грях, нито порок да е някои непознат“.

...
Не е нито грях, нито порок да е някои непознат“.
Коментари Харесай

Мария Капон: Ние не знаем какво има в чувала на ИТН

„ Не е нито грях, нито недостатък да е някои чужд “. Tака депутатът от ИСБНИ Мария Капон разяснява пред Българска национална телевизия кандидатурата на Пламен Николов от Има Такъв Народ за министър председател.

По думите на Капон претендентът за министър председател на Има Такъв Народ може да се окаже добър вид. Много по-важно в демокрацията е по какъв начин е бил определен и кой го е избрал, добави тя. 
 Обсъждат по-голямо повишение на минималната пенсия Обсъждат по-голямо повишение на минималната пенсия
Минималната пенсия би трябвало да се повиши поне до 369 лева, вместо предлаганите 340 лева Това съобщи в предаването " Лице в лице " по bTV...

В 10 точки ние имаме доста събирателни позиции с Има Такъв Народ и можем да имаме общи цели. Едно съглашение не е един хвърчат лист, а е публичен контракт за уговорките към гласоподавателите ни, добави Мария Капон.

Мария Капон добави, че целите в съглашението би трябвало да бъдат закрепени и по-късно кой ще извършва съглашението. Мафията по този начин ръководи – най-хубавите планове водят до пъкъла. Има Такъв Народ би трябвало да проявят целия разсъдък, цялата отговорност, а ние цялото успокоение, уточни Капон.

Тя запита какво значи мъжката дума? Мъжката дума не е задоволителна, означи Капон.

Капон посочи, че по време на срещите с Има Такъв Народ е било обсъждано името на Петър Илиев за претендент за министър председател на партията на Слави Трифонов. Ние сме почти на една гара с Демократична България и всяко подозрение, което имаме за подмолна игра, би трябвало да бъде разсеяно. Никой не може да ни плаши с избори, посочи тя. 
 Мария Капон: Решението на Слави Трифонов е необичайно Мария Капон: Решението на Слави Трифонов е необичайно
Депутатът от „ Изправи се! Мутри вън! “ Мария Капон дефинира пред БНР като „ необичайно “ решението на водача на празненство...

Тя уточни, че алените линии за ИСБНИ са ГЕРБ и Движение за права и свободи. Никой не може с анонимност да ни показва с един пакет и един лист проектокабинетът, сподели Капон. Ние не знаем какво има в чувала в Има Такъв Народ, тъй като може да ни сервират различен човек за министър председател, безапелационна бе депутатката. 

Ние няма да влезем като заслон, нито като колаборация, че в случай че имаме каквито и да е подозрения за това кои стоят зад целите на бъдещото държавно управление, сподели тя. Мария Капон има вяра, че Слави Трифонов желае да остави диря в политиката и точно той е гарантът какво ще бъде държавното управление.

Прочетете още по тематиката:

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР