Не е необичайно да забележите, че жените над 40 години

...
Не е необичайно да забележите, че жените над 40 години
Коментари Харесай

Как да изглеждат добре дамите на средна възраст? 12 стилни съвета, които трябва да имате в предвид.

Не е извънредно да забележите, че дамите над 40 години основават демодиран облик.  Това постоянно се случва с дамите, които доста работят или се грижат за фамилията и не намират свободно време за себе си.  Понякога нямат задоволително мотивация да се промени нещо.  Трябва да започнете да променяте имиджа си, като разберете какви неточности би трябвало да се заобикалят.

Избягвайте тъмните цветове

Палитрата от тъмни цветове, изключително връхните облекла, акцентира умората и бръчките.  Ако сте почитател на черното, тогава не го отхвърляйте, само че е по-добре да не го носите покрай лицето си, а да изберете тъмни чанти, обувки или други аксесоари.

Също по този начин тежките материи, като кадифе, стареят изключително.  Ето за какво се предлага да изберете допустимо най-светлите цветове и най-светлите тъкани.

Страх от опити

Добре е да знаете главните правила за облеклото, тъй че не забравяйте, че необятният пуловер наподобява ужасно с вталена пола-молив, а в композиция с обемни необятни панталони наподобява много повърхностно.

Ако подгъвът на пуловера е пребран в панталона или дънките, образувайки диагонални линии, той освен изтънява, само че и прибавя акцент, а отворената тока на колана добавя визията.  Сако с колан ще наподобява по-интересно и стилно.

Забравете за мини пола

Дори да имате най-тънките крайници на света, най-добре е да се откажете от мини поли след 40.  Изберете дължина над коляното или дължина на миди модел.  Повярвайте, хубостта на краката може да бъде подчертана по доста други способи.

Обърнете внимание на кройката

Дълбокото деколте притегля вниманието на цялото мъжко население.  Уверете се, че не демонстрира дефекти, а по-скоро подчертайте вашите достолепия.

Купете красиво класическо палто

Вярно, това е много скъпо наслаждение, само че в действителност ще ви служи дълги години.

Инвестирайте в класиката

Има неща, които постоянно са безконечни:

– прави дънки

– елементарна бяла тениска

-бяла риза

-малка черна рокля

Те постоянно би трябвало да са разполагаем във вашия дрешник.

Отказ от козметика

Една от грешките е безразличието към козметиката.  Без потреблението на овлажняващи и подхранващи артикули за лицето, кожата изсъхва, появяват се бръчки и кожата губи своята разтегливост.

Погрижете се за бельото си

Има дами, които не обръщат изключително внимание на бельото, изключително когато към този момент не разчитат на връзка.  Дами, бельото е основата на убеденост и комфорт на тялото ви.  Бъдете красиви и под облеклата си.

Тъмни дънки

Жена над 40 години няма потребност да се отхвърля от дънките.  Напротив, изберете по-тъмен колорит, класическа кройка и, единствено без дупки или протъркани детайли.

Аксесоари

Не прекалявайте с аксесоарите. Всъщност са задоволителни три стратегически неща- да вземем за пример колан, верижка към врата и обеци, които могат да създадат всеки тоалет в действителност моден.

Обувки

Забравете за високите токчета. Уверете се, че имате комфортни обувки. Изберете обувки на ниски токчета, с които ще ви комфортно да прекарати дълго време.

Погрижете се за домашните си облекла

Това, че сте вкъщи, не значи, че би трябвало да изглеждате повърхностно. Анцузи – няма проблем носете ги, само че без дупки или раздърпане. Пуловер, суичър – добре, само че без петна. Повярвайте, методът, по който изглеждаме, въздейства на нашето богатство.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР