Не е необходимо новите изтребители за родните ВВС да се

...
Не е необходимо новите изтребители за родните ВВС да се
Коментари Харесай

Каракачанов: Не е необходима спешна сделка за нови изтребители

Не е належащо новите изтребители за родните Военновъздушни сили да се купуват незабавно. По-добре е да се направи всичко по-бавно, с цел да се вземе най-хубавото решение. Това стана ясно от думите на вицепремиера и боен министър Красимир Каракачанов пред бТВ. " Няма потребност да се бърза със закупуването на самолетите за българската авиация. Има сентенция – бързите покупко-продажби, комисионни раждат. Не желая да се основават сходни съмнения”, означи той.

По думите му двете стъпки, които би трябвало да вървят редом, са ремонт и рационализация на наличната авиация, като редом се водят и договаряния за закупуване на нови изтребители. " Самият министър председател споделя, че не би трябвало да има ябълки раздора. Ние още приказваме за това какъв аероплан да има. В това време влаковете също могат да бъдат закупени, едното не опонира на другото”, сподели Каракачанов във връзка изявлението на Бойко Борисов от през вчерашния ден сутринта.

На въпрос има ли война сред президентската институция и Министерски съвет, Каракачанов съобщи, че това в никакъв случай не е отсъствало от политическия живот у нас. " Аз съм последовател, че е извънредно време политическият хайлайф да покаже, че е в Народното събрание, с цел да взема решение проблемите на хората, а не да се вършат на леви и десни”, разяснява министърът.

Каракачанов разяснява, че проблеми като " Кумгейт” са неприемливи. " За всевъзможни сходни неща като има подозрение за нарушаване, има органи, които да го проверят”, добави той.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР