не е най-големият проблем на и евентуално напускане на португалеца

...
не е най-големият проблем на и евентуално напускане на португалеца
Коментари Харесай

Рой Кийн: Няма логика Манчестър Юнайтед да се раздели с Роналдо

не е най-големият проблем на и вероятно овакантяване на португалеца " няма безусловно никаква логичност ", твърди някогашният капитан на тима и сегашен анализатор на “Скай Спортс ” - Рой Кийн. Той също по този начин сложи под въпрос желанието на за игра, защото нападателят не демонстрира никакво развиване като футболист напоследък. Рашфорд остана на пейката в мача против, а Роналдо бе определен за най-хубав състезател.

" Трансферът на Роналдо бе краткосрочно решение поради почитателите и поради ниската цена. Той обаче вкара толкоз доста голове! Манчестър Юнайтед има доста по-големи проблеми от един Кристиано Роналдо. Неговата игра и неговите попадения задължават управлението да го задържи. На Юнайтед са му нужни хора към Роналдо и други нападатели, които да покачат конкуренцията ", сподели Кийн.

" Да, надали е прелестно най-важният ти състезател и водещ изпълнител да бъде на 37 години, само че аз несъмнено бих го задържал. Той най-вероятно няма към този момент сили да играе във всеки мач, само че за какво ще разкарваш човек, който вкарва толкоз доста? Не виждам безусловно никаква логичност в сходно нещо ", добави той.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР