Не е най-добрият начин да тръгваш нанякъде, като поставяш условия

...
Не е най-добрият начин да тръгваш нанякъде, като поставяш условия
Коментари Харесай

`Десните сили приличат на италианско семейство в тъжен развод, което се замеря с чинии`

Не е най-хубавият метод да тръгваш нанякъде, като поставяш условия „ без тоя, без оня ” авансово. Така няма да стане. В момента десните сили наподобяват на италианско семейство в печален бракоразвод, което се замеря с чинии.

Това съобщи кметът на Плевен Георг Спартански на кръгла маса „ Региони в напредък, а районите в застой... ”, отдадена на локалните политики. Във форума взеха присъединяване кметове, председедатели на общински препоръки и общински съветници от Реформаторския блок.

Ако омразата, която партийните водачи излъчват по малкия екран, се трансформира в електричество, ще задвижи електрическа централа, каза Спартански.

Ако не намерим път за обединяване по места, на идващите избори ще си счупим главата. Успешни сме единствено, когато сме дружно. Затова толкоз пъти печелим в Плевен – първо, тъй като демонстрираме човешко лице и второ, тъй като вдясно сме били постоянно дружно, без значение от политическите катаклизми сред огромните вождове в София, заяви още кметът на Плевен.

Не го виждам това всеки да си копае в дворчето с 20-30-50 съидейника, за които твърди, че са най-умни. Лидерите ще се родят естествено, само че първо би трябвало да седнем на една маса, безапелационен е той.

По думите му, десните би трябвало да намерят национални дела, които на наличен език да показват на гласоподавателите. За него такива са демографската рецесия, опазването на здравето и образованието.

На форума Цветанка Йотина, кмет на община Мирково, също се разгласи за обединяване на десните.

Като кмет на най-синята община, поемам ангажимент да поканя десните водачи в Мирково, на безпристрастен терен, да се схванат и да проведат моралния диалог, който е необходим, призова Цветанка Йотина.

Никой няма да желае да напуща градовете и селата, в случай че има благоприятни условия за работа и развиване на локално равнище. Единственият път напред е обединяване в дясно и цялостна децентрализация, съобщи кметът на Добрич Йордан Йорданов.

Страната затъва, тъй като реформаторската общественост не е показана в Народното събрание. Без нея няма и новаторски полезности, сподели по време на полемиката водачът на ДБГ Димитър Делчев.

Не бива да се чудим за какво корупцията е на всички места, за какво се взимат антиевропейски решения – повода е, че няма коректив, твърди Делчев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР