Не е моя работа да давам оценки и всеки по-емоционален

...
Не е моя работа да давам оценки и всеки по-емоционален
Коментари Харесай

Томислав Дончев за визитата в САЩ: Не е моя работа да давам оценки

" Не е моя работа да давам оценки и всеки по-емоционален коментар би провокирал съмнение. " Така вицепремиерът Томислав Дончев разяснява срещата сред премиера Бойко Борисов и президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп. 
По думите му, визитата в Съединени американски щати дава доста огромни благоприятни условия на страната ни и е въпрос на твърдоглавие те да бъдат употребявани. 
" Резултатите ще ги виждате занапред. Има съответни документи, благоприятни условия в областта на сигурността, енергетиката, икономическото съдействие. Зависи от нас те да доведат до съответен резултат ", изясни още Дончев в изявление за bTV.
В отговор на въпрос дали АЕЦ " Белене " ще се случи, вицепремиерът съобщи: " Ние чакаме екип от американски специалисти през идващите седмици, който да се запознае в елементи. Това е извънредно сериозен знак за интерес от американска страна, а това прави плана доста по-реален. Там има претенденти и американски компании. За мен е доста добре, в случай че на финалната фаза има оптималната конкуренция. След рестарта на плана той има шансове да се случи по най-хубавия метод. "
Той добави, че се обрисуват нови благоприятни условия в областта на икономическото развиване.
Дончев добави, че във Варна ще бъде построен координационен център: " Няма взето решение за каквото и да било оборудване, което да има темперамент на предизвикателство. Всички дейности, които се подхващат са с очебийно защитителен темперамент. Взето е кардинално решение да не е опасност или предизвикателство за никой от съседите. "
Относно визите Томислав Дончев съобщи, че " щом президентът на Съединени американски щати е споделил, че ще се работи в тази тенденция, това ще докара до триумф " и добави, че му е била подарена членска карта за българските голф клубове.
Относно митингите против избора на Валери Симеонов за заместник-председател на Народното събрание Дончев съобщи, че би било съмнително, в случай че всички на едно мнение и щом Народното събрание се е произнесъл " не бих снабдил това му деяние с някакъв коментар. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР