Не е много умно да се обявява война на медиите,

...
Не е много умно да се обявява война на медиите,
Коментари Харесай

Джамбазки за ултиматума на Валери Симеонов: Това не е много умно

Не е доста мъдро да се афишира война на медиите, аз бих избрал други изразни средства. Така зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация и евродепутат Ангел Джамбазки разяснява в предаването „ Тази неделя “ по bTV ултиматумът на вицепремиера Валери Симеонов към четири медии.
Както БЛИЦ заяви, през вчерашния ден Симеонов даде 24-часов период на bTV, Нова телевизия, Българска национална телевизия и БНР да му се извинят, като уточни, че е обект на клеветническа акция.

„ Така е решил, по този начин е направил, аз бих избрал други изразни средства. Симеонов е лидер на партия, която е част от нашата коалиция, тъй че обстановката за нас е деликатна и се възпирам от коментар. Но бих избрал други изразни средства и не е доста мъдро да се афишира война на цялата журналистическа група в страната “, сподели Джамбазки.

На въпрос дали ще изгубят от тази война с медиите Джамбазки отговори: „ Тя не е моя персонална, аз мога да нося отговорност за моята си организация, за моя си лидер. Времето ще покаже какво ще се случи “.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР