Не е мит, че сексът, нестандартен или романтичен, е мощен

...
Не е мит, че сексът, нестандартен или романтичен, е мощен
Коментари Харесай

Повече интимност в секса! Спалнята е светилище

Не е мит, че сексът, ексцентричен или сантиментален, е мощен метод за увеличение на интимността с колегата и задълбочаване на връзката. Дори науката е това мнение. По време на секс мозъкът изпълва тялото с хормони и неврохимикали, изключително окситоцин, прочут като "хормон на любовта ". Допирът на кожа в кожа провокира освобождението на тези хормони. Окситоцинът понижава чувството за стрес и доста усилва възприятието на доверие, сигурност и обич, считат доста терапевти. Има и някои спомагателни стъпки, които да предприемем по време на сексуален акт, с цел да укрепим връзката с колегата си, разкриват от Prevention. Нека забележим шест дребни трика, които да опитаме още довечера.

Да не бъдем безмълвни
Дори и да сме по-консервативни, не трябва да бъдем тихи по време на секс, в случай че желаеме да изградим по-трайна връзка и да възбудим отсрещната страна. Трябва да кажем по какъв начин се усещаме добре и какво не ни харесва, да приказваме за удоволствието, което изпитваме, без значение дали ще го изречем с думи, ще стенем или ще го демонстрираме с очевидно удовлетворение по време на половия акт.

Дълбоко дишане
Дишането надълбоко усилва удоволствието и това, в тандем с колегата, оказва помощ за повишение на възбудата. В тантрическия секс хората даже се учат да дишат дружно, с цел да основат по-дълбока връзка и повече еротика.

Изключваме
Трябва да заобикаляме разсейването непременно. Да се уверим, че тв приемникът и звукът на телефона са изключени. И сигурно да не вършим отмора, с цел да ревизираме известия. По време на секс и двамата би трябвало да сме фокусирани единствено един върху различен. Ако не го създадем, пропущаме да се свържем, или по-лошо - рискуваме да попречим на удоволствието на колегата.

Никакви домашни любимци в спалнята
Много хора споделят леглото с техните домашни любимци, само че това не постоянно е добра концепция. Със сигурност моментът на фамилиарност се скапва, в случай че кучето или котката са се втренчили в нас по време на секс.

Спалнята е светилище
Това би трябвало да бъде място, където вършим секс и спим. Не място, където работим, плащаме сметки или приказваме по телефона. Препоръчително е да махнем компютрите и да зареждаме мобилния някъде другаде. Те единствено ще отвлекат вниманието и ни пречат да се фокусираме върху колегата.

Широко отворени очи
Много от нас затварят очи по време на секс, а по какъв начин единствено си коства да ги държим отворени, най-малко за част от времето. Неврологията демонстрира, че когато двама души гледат в очите си отблизо разстояние, реактивната част на мозъка - лимбичният мозък, ги успокоява и им разрешава да изпитат по-дълбока връзка и повече пристрастеност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР