Не е мит, че сексът, извратен или романтичен, е мощен

...
Не е мит, че сексът, извратен или романтичен, е мощен
Коментари Харесай

За повече интимност в спалнята

Не е мит, че сексът, перверзен или сантиментален, е мощен метод за увеличение на интимността с колегата и задълбочаване на връзката.

Дори науката е това мнение. По време на секс мозъкът изпълва тялото с хормони и неврохимикали, изключително окситоцин, прочут като " хормон на любовта ". Допирът на кожа в кожа провокира освобождението на тези хормони. Окситоцинът понижава чувството за стрес и доста усилва възприятието на доверие, сигурност и обич, считат доста терапевти. Има спомагателни стъпки, които можем да предприемем по време на сексуален акт, с цел да укрепим връзката с колегата си, разкриват от Prevention. Нека забележим шест дребни трика, които да опитаме още довечера.

Да не бъдем безмълвни

 Снимка 339032

Дори и да сме по-консервативни в леглото, не трябва да бъдем тихи по време на секс, в случай че желаеме да изградим по-трайна връзка с половинката си и да възбудим отсрещната страна. Трябва да кажем на колегата по какъв начин се усещаме добре и какво не ни харесва, да приказваме за удоволствието, което изпитваме, без значение дали ще го изречем с думи, ще стенем или ще го демонстрираме с очевидно удовлетворение по време на половия акт.

Дишаме надълбоко

Дишането надълбоко усилва удоволствието и това в тандем с колегата оказва помощ за повишение на възбудата. В тантрическия секс хората даже се учат да дишат дружно, с цел да основат по-дълбока връзка и повече еротика.

Изключваме

Трябва да заобикаляме разсейването непременно. Да се уверим, че тв приемникът е изключен и звъненето на телефона ни е заглушено. И сигурно да не вършим отмора, с цел да проверим нашите известия. По време на секса ние и нашият сътрудник би трябвало да сме фокусирани единствено един върху различен. Ако не го създадем, пропущаме опцията да се свържем, или по-лошо, рискуваме да попречим на удоволствието на колегата си.

Без домашни любимци в спалнята

 Снимка 339027

Много хора споделят леглото с техните домашни любимци, само че това не постоянно е добра концепция. Със сигурност моментът на фамилиарност се скапва, в случай че кучето или котката са се втренчили в нас по време на секс.

Спалнята е светилище

Спалнята ни би трябвало да бъде място, където вършим секс и спим. Тя не е място, където да работим, да плащаме сметки или да приказваме по телефона. Препоръчително е да махнем компютрите и да зареждаме мобилния си телефон някъде другаде. Те единствено ще отвлекат вниманието ни и ще ни попречат да се фокусираме върху колегата си.

Да отворим очи

 Снимка 339033

Много от нас затварят очите ни по време на секс, само че си коства да ги държим отворени най-малко за част от времето. Неврологията демонстрира, че когато двама души се вглеждат в очите на близък си отблизо разстояние, реактивната част на мозъка, лимбичният мозък, успокоява и разрешава на хората да изпитат по-дълбока връзка и повече пристрастеност, изясняват терапевтите.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР