Не е лошо да си на прага на 60-те, защото

...
Не е лошо да си на прага на 60-те, защото
Коментари Харесай

Валентин Танев: Социализмът беше голям компромис, който убива мечти..

Не е неприятно да си на прага на 60-те, тъй като никой не чака нищо от теб. Щастлив съм, тъй като постоянно съм си правил работата. Драматургията и режисурата са най-важните в театъра.

За 33 години на сцената съм се срещал с най-хубавите. Търсят ме за комедии главно, само че съм играл и драми. Съхранява ме възприятието ми за комизъм ". Това съобщи пред Българска национална телевизия актьорът Валентин Танев, който е и част от шоуто " Господари на ефира ".

" В момента играя 11 постановки, които имат триумф. Най-трудно излизам от облика в " Лазарица ", тъй като имам нещо персонално, което ме допира. Ще играя ролята на Велко Кънев в " Оркестър без име " в " Арена Армеец ". Аз също съм бил като Велко, който постоянно е желал да има оркестър и се бореше.

Такъв беше и обликът му по времето на социализма. Странно ми е, че младите се раждат с концепцията на комунистите. Това е мъчно изтребимо нещо. Като малко корейче съм развявал флагче, викал съм " Слава за Българска комунистическа партия ".

Постепенно обаче прекосих по стълбичката и започнах да чувам западна музика, само че все пак - няма по какъв начин изчистит от себе си социализма. Комунизмът беше един огромен компромис. Той убиваше фантазии ", сподели още Танев. /faktor.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР