Не е лошо да си A$AP Rocky: рапърът не само,

...
Не е лошо да си A$AP Rocky: рапърът не само,
Коментари Харесай

„Не свалям гаджето на Риана!“: Обвиниха Оливия Уайлд в неуместно поведение, тя се защити

Не е неприятно да си A$AP Rocky: рапърът освен, че излиза с ослепителната Риана, само че наподобява, че е хванал окото и на друга известна хубавица – Оливия Уайлд.

Оливия си навлече гнева на доста почитатели на Рири, откакто обществено разгласи благосклонностите си към рап звездата (чието същинско име е Раким Антеластън Мейърс) в Instagram. Непосредствено след осъществяването на Риана по време на тазгодишния Superbowl (Американската национална футболна лига), актрисата и режисьор показа вайръл клип, на който се вижда по какъв начин A$AP Rocky жизнерадостно подскача и поддържа пеещата си другарка.

Виж още: Кристен Стюарт: " Живеем в най-реактивното, прочувствено разтърсено време! "

Споделяйки видеото като Insta стори, Оливия написа: „ И преди смятах, че е секси, само че в този момент към този момент нямам подозрения “. Под възторженото изявление тя тагна както A$AP Rocky, по този начин и Риана. 

Този изблик на страст наподобява раздразни феновете на Рири, които споделиха гневни постове по тематиката в Twitter, обвинявайки Оливия в несвоевременно държание. Преди броени месеци името на филмовата звезда бе забъркано в не един и два абсурда, свързани с премиерата на дълго чаканата ѝ лента Don’t Worry Darling („ Не се тревожи, скъпа “ – бел. прев.). Слуховете по адрес на Оливия варираха от раздялата ѝ с Хари Стайлс (който също взе участие в продукцията) до разногласията ѝ с актьорите Джейсън Судейкъс и Флоренс Пю.

Мнозина видяха актуалните мнения на звездата като доказателство за несвоевременно ѝ отношение по отношение на сътрудниците ѝ. „ Явно клюките са били правилни, тя в действителност е същинска неразбория, “ написа потребителката @astoldbyerika в Twitter. „ Подобно държание е полуда, “ съгласи се @joinkitty. „ Не мога да си показва за какво известна персона би сваляла мъжа на друга жена обществено. “

Виж още: K-Pop войни: Как и за какво Южна Корея съумя да сътвори международен бизнес за милиарди?

Е, Оливия наподобява не бе съгласна с неласкавите мнения и реши да им се опълчи. Споделяйки видеото на A$AP Rocky в Instagram още веднъж, тя отсече: „ За всички, които са се объркали: считам за секси обстоятелството, че той поддържа партньорката си – изключително като се има поради какъв брой необикновено бе осъществяването на Риана “. За да покаже раздразнението си от враждебното отношение по неин адрес, актрисата и режисьор добави емоджи с подбелени очи.

Самите A$AP Rocky и Риана пък по този начин и не реагираха на случая, което ни навежда на мисълта, че не са приели коментарът Оливия прекомерно персонално.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР