Не е лесно всеки ден да мислиш за прехраната на

...
Не е лесно всеки ден да мислиш за прехраната на
Коментари Харесай

5 гениални готварски съвета, които ще ви спестят време в кухнята

Не е елементарно всеки ден да мислиш за прехраната на фамилията и да се чудиш какво да сложих на масата за вечеря. 

Прибавете към това и най-малко едно дете, което желае внимание, бързо наближаващо време за лягане и изгладнял брачен партньор и нещата стават още по-забавни.

Преди да зачеркнете концепцията за нещо приготвено в къщи и да се обадите, с цел да си поръчате пица, прочетете нашите хитри трикове, които сигурно ще улеснят най-малко малко готвенето ви и то към този момент няма да гълтам толкоз доста от времето ви.

Започваме с един остроумен трик за подготвяне на обичаната ни паста.

Накиснете пастата преди да я сготвите и по този начин тя ще става подготвена единствено за 60 секунди! Може да ви звучи необичайно, само че в действителност работи. Просто накиснете спагетите в съд с вода за няколко часа или за цялата нощ и на идващия ден ще би трябвало да ги сготвите във вряща вода единствено за 60 секунди или пък просто да изсипете парещ сос върху тях.

 паста Thinkstock

Останалите хитри трикове вижте в галерията ни тук:
 Гениални готварски препоръки, които ще ви спестят време в кухнята  Гениални готварски препоръки, които ще ви спестят време в кухнята  Гениални готварски препоръки, които ще ви спестят време в кухнята  Гениални готварски препоръки, които ще ви спестят време в кухнята
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР