Не е лесно, но нещата са започнали и нищо вече

...
Не е лесно, но нещата са започнали и нищо вече
Коментари Харесай

Клеър Дейли: Вие ще промените България, не ЕС, Русия или САЩ

„ Не е елементарно, само че нещата са почнали и нищо към този момент няма да е същото. За мен е същинска чест да заставам един до друг с вас довечера. Ще направя всичко по силите ми, с цел да подкрепя вашата битка “.
С тези думи ирландската евродепутатка Клеър Дейли поздрави
 Клеър Дейли: Борисов, внимавайте, групата на ЕНП към този момент не може да ви избави Клеър Дейли: Борисов, внимавайте, групата на ЕНП към този момент не може да ви избави
" Гражданите на България направиха по този начин, че Европарламентът да си вземе записка - очевидно болшинство гласоподава предлагането, изискващо дейст...
Първото нещо, което би трябвало да се случи е българските жители да получат избори в този момент “, поддържа тя настояванията за оставка на държавното управление, отпред с премиера Бойко Борисов. Клеър Дейли изрази поддръжка и за второто главно гледище на митинга – отдръпване от поста на основния прокурор Иван Гешев.
„ Това трябваше да бъде повдигнато като въпрос преди години и не трябваше да продължава. “, съобщи тя от трибуната в триъгълника на властта.
Евродепутатът окуражи протестиращите, които над 100 излизат на митинги в София и други градове на страната с думи на Махатма Ганди: „ Първо те подценяват, след това се борят с теб и най-после побеждаваш “.
„ Вие ще измененията тази страна, вие жителите на България. Няма други спасители – Бъдете деликатни за външна интервенция, за хора, които ще желаят да се възползват от вашите дейности. Вярвайте себе си, вие би трябвало да оформите мощно гражданско обществото, което да се опълчи на злоупотребите “, съобщи пред хората на площада Клеър Дейли, представена от БГНЕС.
 Протестите: Ден 101 - Ако властта си отиде ще живеем три пъти по-добре (ВИДЕО) Протестите: Ден 101 - Ако властта си отиде ще живеем три пъти по-добре (ВИДЕО)
101-вият ден на антиправителствените митинги в София и през днешния ден минава умерено и без напрежение. Исканията остават същите - оставки на...
Тя показа и наблюденията от няколкото, които прекарала в страната: „ Последните дни пътувах доста и видях една красива страна, която е занемарена. Пътищата имат потребност от ремонт, земеделската земя към момента стои необработена. Вие би трябвало да се изправите пред това предизвикателство “.
Проф. Велислав Минеков от „ Отровното трио “ пък напомни, че преди да пристигна на жълтите павета Клеър Дейли е била в Поморие, където кметът се „ възмутил от това, че тя е направила това без негово единодушие “. „ Европа би трябвало да разбере, че България е разпределена на феодални окръзи “, счита професорът.
Протестът в 101 ден протича спокойно, полицейското наличие е засилено.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР