Не е лесно храната да ти е страст. Нито когато

...
Не е лесно храната да ти е страст. Нито когато
Коментари Харесай

Не става само с ядене! Андреа от Hell's Kitchen със заявка за beach body, стана звезда в TikTok

Не е елементарно храната да ти е пристрастеност. Нито когато приказваме за готвене, нито за ядене. А точно подобен е казусът на Андреа от Hell's Kitchen, която на всичкото от горната страна е влюбена и в българската, и в азиатската, и в италианската кухня. 

Но лятото е тъкмо зад ъгъла и Андреа очевидно е решила да наподобява топ по бански, тъй като напоследък се поти крепко във фитнеса. И не стопира да го демонстрира: 

Виж още: Александра Богданска го удари на живот: Моделката се поглези със скъпи маратонки

 https://www.instagram.com/andreaakse_/

Самата Андреа не стопира да качва фотоси на изкушаващите ястия, които си похапва ежедневно. Явно обаче всичко това дава нежелани резултати. 

За тях обаче няма по какъв начин да разберем, тъй като Андреа от дълго време спря с разголените фотоси. За решението си показа, че става въпрос за професионално преориентиране. 

Виж още: Злопаметна и гневна: Людмила от Ергенът ядосана на Дениз Хайрула 

Иначе Андреа се похвали, че единствено за месец е съумяла да натрупа повече от 20 хиляди почитатели в TikTok. Но с такива видеа не е мъчно евентуално:

@andreaakse1 #lifestyle #tattoos #outgoing #style #dress #beauty #girls #beautifulpeople #inkedup #inkedbabes #girls #tiktok #inkedbabes ♬ SAD GIRLZ LUV MONEY - Remix - Amaarae & Kali Uchis
Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР