Не е лесно да си жена на милионер. Да, луксът

...
Не е лесно да си жена на милионер. Да, луксът
Коментари Харесай

Скандално: Богатият мъж на Жаси от "Сделка или не" й прати детектив - излови я да се целува с друг!

Не е елементарно да си жена на милионер. Да, луксът и охолството са в плюс, само че каква е цената, която би трябвало да платиш за тях?! Особено, когато мъжът ти е от друга вяра и следи всяка твоя стъпка...

Скандални фотоси на Жаси от " Сделка или не " разбуниха мрежата откакто се разбра, че благоверният й - сириецът Ариф Маджид й е пратил опашка... При това тази " опашка " я снима " в крачка " - целувайки се с различен мъж. Кой е непознатият можем единствено да гадаем, най-малко към този момент.

Жасмин Маджид бе на кафе с приятелки на " Оборище " в столицата, на едно от най-баровските заведения там. В един миг към масата им се приближи непознатият, изглеждащ сносно, и мигновено налази Жаси. Тя явно му се зарадва като двамата се целунаха, а той се наведе към ухото й и стартира да й приказва нещо тихичко, с цел да не чуят останалите дами.

Моментално се видя по какъв начин различен мъж, явно детектив, стартира интензивно да снима Жаси и непознатия като направи поредност от фрагменти. След като оня си потегли, нашият спря да снима - очевидно Жаси и приятелките й не представляваха интерес и не се зае да ги щрака.

Малко по-късно " снимачът " се отдалечи като набра нечий номер и стартира интензивно да приказва и изяснява нещо. По всичко личеше, че е лице, наето да следи бременната Маджид, която скоро ще се снабди с четвърто отроче.

 

 

Тагове: Жасмин Маджид Ариф Маджид Жаси от Сделка или не сделка или не детектив мъж
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР