Не е лесно да се реализираш успешно в музикалния бизнес,

...
Не е лесно да се реализираш успешно в музикалния бизнес,
Коментари Харесай

15 знаменитости с неуспешни опити за музикална кариера

Не е елементарно да се реализираш сполучливо в музикалния бизнес, даже и за към този момент известни звезди.

 Джони Деп може би отново ще бъде секси китарист
Джони Деп може би отново ще бъде секси китарист

Ще стане ли Джони Деп част от бандата на Мерилин Менсън

Някои вършат по ария, други по няколко албума, само че все пак не съумяват да станат разпознаваеми измежду почитателите си в това амплоа. Затова нормално се помиряват, че музикалните им желания няма да пожънат триумф.

Предлагаме ви 15 звезди, които са се опитвали тъкмо това - да имат музикална кариера, само че не им се е получило.

Дженифър Лав Хюит

 Снимка 336289

Още на 12 години Дженифър Лав Хюит издава албум, който в началото излиза единствено в Япония. Следват още три - през 1995 година, 1996 година и 2002 година, само че нито едно парче от тях не съумява да се наложи задоволително, с цел да ѝ донесе триумф.




Тайра Банкс

 Снимка 324182

Моделът Тайра Банкс пуска първия си и единствен сингъл " Shake Ya Body " през 2004 година



Линдзи Лоън

 Снимка 336293

С присъединяване в няколко саундтрака, три осъществени албума, един от които доближава до номер четири в класацията на Billboard, Линдзи Лоън въпреки всичко не съумява да се наложи на музикалния пазар.



Скарлет Йохансон

 Снимка 326794

Скарлет Йохансон издава два диска и взе участие в няколко саундтрака, в това число в " Книга за джунглата " и " Ела, изпей ", като измежду триумфите ѝ е и съдействието с Дейвид Боуи.



Робърт Дауни Джуниър

 Снимка 308882

Робърт Дауни Джуниър взе участие в редица музикални продукции към филми, само че издава единствено един албум.



Ким Кардашиян

 Снимка 336304

Ким Кардашиян влиза в музикалния отрасъл с един сингъл през 2011 година, чийто доходи подарява на организация, занимаваше се с проучвания и битка против рака.



Том Харди

 Снимка 336307

Том Харди споделя, че в тийнейджърските си години се е изявявал като рапър. Записвал е доста части, които обаче по този начин и не виждат бял свят. Все отново, с помощта на интернет, през 2018 година reddit споделя остарял негов микстейп, в който Том Харди рапира с артистичния псевдоним Tommy No. 1, само че записът е свален малко по-късно.

Райън Гослинг

 Снимка 317527

Райън Гослинг прави рок дуо със собствен другар, наречено Dead Man`s Bones. Единственият им албум излизе през 2009 година, последван от турне, само че по този начин и не съумяват да се наложат. Рокът може и да не му се отдава доста, само че сигурно чувството му за музика му е присъщо, което потвърди с невероятната си роля в " Ла Ла Ленд ".



Брус Уилис

 Снимка 320801

Брус Уилис осъществя два албума през 80-те и още един през 1997 година Актьорът от " Умирай мъчно " пуска първия си албум The Return of Bruno през 1987 година Ритъм енд блус сбирката включва музиканти като The Pointer Sisters и The Temptations.



Гуинет Полтроу

 Снимка 325991

Гуинет Полтроу не издава албуми, само че има няколко части със относително добър триумф.



Еди Мърфи

 Снимка 336352

Еди Мърфи има двама шлагер сингъла в кариерата си, само че издава последния си албум, от общо пет, през 1993 година



Алиса Милано

 Снимка 336353

Алиса Милано има четири осъществени албума, само че излизат единствено в Япония. Последният ѝ е от 1992 година



Ръсел Кроу

 Снимка 336363

Ръсел Кроу прави музика от 80-те години на предишния век, като сменя няколко банди, само че без огромен триумф, макар положителната му музикална роля в " Клетниците ".



Парис Хилтън

 Снимка 322405

Парис Хилтън издаде своя дебютен албум през 2006 година, който се изкачи до шеста позиция в класацията за албуми на Billboard. След него последваха няколко обособени сингъла, в това число едно парче с Лил Уейн. От 2012 година насам Хилтън се изявява като диджей.



Шакил О`Нийл

 Снимка 336367

Шакил О`Нийл е мъж с доста гении. Има полууспешна музикална кариера, като издава четири албума за пет години - всички по времето, когато към момента играе баскетбол. През годините работи с разнообразни рапъри, в това число Ноториъс Би Ай Джи. В момента някогашният баскетболист се изявява като диджей.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР