Не е лесно да се оценяват държавните финанси. Трябва да

...
Не е лесно да се оценяват държавните финанси. Трябва да
Коментари Харесай

Любомир Каримански търси смели депутати за реформи

Не е елементарно да се правят оценка държавните финанси. Трябва да сме изобретателни в метода за справяне с рецесията. Бих призовал за нетрадиционни способи за справяне. Това сподели в " Лице в лице " по бТВ финансовият специалист Любомир Каримански от Има Такъв Народ.

За газа - да се дава информация на медиите единствено за обществено говорене, тъй като би попречила за договорите. Трябва да се подхожда национално отговорно. Да се водят нетрадиционни договаряния. Трябват нетрадиционни похвати за справяне с спешната обстановка. Вероятно ни чака криза.

Не единствено ние сме свалили държавното управление, би трябвало да търсим аргументите във всички участници. Призовавах за отчетност на съдружното съглашение. Ако това се бе случило, евентуално нямаше да стигнем дотук.

Обръщам внимание на протестиращите, да имат обединен метод към митинга. Всичко, което зареждаме на бензиностанциите идва от Русия. Защо няма митинг против нефта? Тройно повече се употребява петрол от газа. Цената не е фрапантно по-ниска.

Бих сложил и други въпроси на протестиращите. Нека да се попитаме за какво не стартирахме 7-и и 8-ми блок на АЕЦ? И аз съм ядосан на дейностите на Русия. Следващите 5 години няма да са леки за целия свят във връзка с енергетиката. Ще пристигна време, в което ще се преоцени цялата политическа система.

Трябва на напред във времето да излизат смели за промяна хора, които могат да дефинират ясна идеология. Тези хора са малко на брой. Търсех в Народно събрание такива хора и считам, че са по-малко от 10 индивида. Те имат лидерски качества и могат да се нагърбят с промяна. Може да не приказваме за партии.

Много е релативно това със социологическите изследвания. Важно е и кой ги финансират. Има НПО-та, които ги финансират. Според нас Има Такъв Народ ще влезе в Народното събрание. И една от задачите ще е да предоставим метод като опция за справяне с обособените рецесии, та било то и политическата. Затова би трябвало нетрадиционен метод.

В момента бихме се коалирали с всички, които мислят в дясното пространство и с прагматични способи на приложение в стопанската система. Разбира се без Движение за права и свободи и ГЕРБ, както сме оповестили.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР