Не е лесно да реализирате плановете си по начин, за

...
Не е лесно да реализирате плановете си по начин, за
Коментари Харесай

Какво да направи всяка ЗОДИЯ, за да й се сбъдне ЖЕЛАНИЕТО

Не е елементарно да реализирате проектите си по метод, за който мечтаете. Нужно е да се положат усърдие, внимание, неизменност, а от време на време даже и да се включат вълшебен ритуали. Според звездите, в случай че сте осведомени с вашия зодиакален знак, можете да подпомогнете сбъдването на всяко едно от желанията си.
Ето какво би трябвало да направи всяка зодия, с цел да й се сбъдне желанието: ОВЕН
Овните е добре да разчитат на настойника на своя знак, а точно огънят. Според астролозите представителите на тази зодия е добре да палят по постоянно свещи. Ако мечтаете за огромната обич, добре е да палите червени свещи. Ако желанията са свързани главно с кариерно развиване или пари – бежови нюанси, а за здраве и шанс се палят сини свещи или лавандула.
ТЕЛЕЦ
Всякакви амулети могат да оказват помощ на Телеца, с цел да сбъдне и най-съкровените си стремежи. За предпочитане е представителите на зодията да носят камъни тюркоаз, ахат или авантюрин.
БЛИЗНАЦИ
За да се осъществен желанията на Близнаците, е добре да се отдадат на дребните вълшебен ритуали. Не бива да пропущат опция да хвърлят монета във шадраван или река. Звездите ги поучават да се откажат от собствен неприятен табиет, това също доста би им помогнало да осъществят проектите си.
РАК
Тази зодия е покровителствана от Луната. Това значи, че всички ритуали, които бъдат осъществявани през нощта, ще им носят шанс и ще им оказват помощ скоро да реализират задачите си и да осъществен желанията си. Според астролозите е добра концепция да напишат желанията си върху лист хартия и да ги прочетат на глас, когато Луната е цялостна.
ЛЪВ
Според астролозите Лъвовете е добре да насочат желанията си към огъня. Докато следят искрите, те би трябвало да изричат желанията си и този тип адресиране ще им донесе доста шанс.
ДЕВА
Важно е Девите да бъдат търпеливи и доста правилни, в случай че желаят желанията им да се осъществен. Представителите на зодията е добре постоянно да пишат на листчета своите стремежи и да ги слагат под кората на дървета или в хралупи. Това може да ускори магията на техния знак.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР