Не е лесно да разберете един Близнак или пък да

...
Не е лесно да разберете един Близнак или пък да
Коментари Харесай

10 факта, които ще разберат само хората от зодия Близнаци

 зодия-Близнаци

Не е елементарно да разберете един Близнак или пък да се сприятелите с него и това го знаят всички, които в обкръжението си имат човек от тази зодия. Но погледнете тези обстоятелства, които няма да разбере различен с изключение на Близнаците:

1. Хората си мислят, че сте двулични единствено поради характерностите на вашата зодия. Факт е, че Близнаците, тъкмо както и останалите знаци, имат няколко разнообразни лица, само че никога не са двулични.

2. Налага се да обяснявате на хората, че колкото по-саркастични сте с тях в диалозите, значи толкоз повече ви харесват. На никого не му е ясно за какво това е по този начин, само че в това се крие целият сексапил на Близнаците.

3. Не знаете по какъв начин да обясните на хората, че имате потребност да ви оставят на мира за няколко дни или по-дълъг интервал. Близнаците са тъкмо такива, че умеят да се изолират от всички, по тази причина ги оставете да им мине тази фаза.

4. Имате феноменална концепция, феноменална… до идващите 5 минути, когато ще ви хрумне още по-добра.

5. Често ви се случва да се усетите, че флиртувате с някого единствено тъй като ви подхожда като персона, а не тъй като го харесвате. Затова не трябва да ви учудва, когато някой Близнак се пробва да флиртува с вас – би трябвало да сте загрижени, в случай че обстановката е противоположна.

6. Постоянно сте в същинска въртележка от страсти, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината.

7. Настроението ви е изменчиво. В един миг сте в ужасно въодушевление, а в другото имате физиономия вид „ Остави ме на мира, не желая да те виждам “.

8. Не можете да вървите по улицата и да не срещнете най-малко 5 индивида, чито житейска история ще разберете единствено в 10-минутен диалог. Просто Близнаците са доста привлекателни за хората, изключително за непознатите, по тази причина не е чудно, че мнозина ги обожават.

9. За вас целият живот е един непрестанен ваучър и би било извънредно скучно, когато към вас се случват естествени работи.

10. Притежавате изцяло друга композиция от характерности, по тази причина не е учудващо, че някои хора ви обичат, а други не могат да ви търпят. Все отново подобен е животът, нали?

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР