Не е лесно да накарате белите дрехи да блестят отново,

...
Не е лесно да накарате белите дрехи да блестят отново,
Коментари Харесай

Жена приветства „най-добрия досега“ продукт за премахване на „портокалови“ петна от бели дрехи

Не е елементарно да накарате белите облекла да блестят още веднъж, изключително когато би трябвало да се борите с мрачни оранжеви петна.

Подобно на доста заети майки, почитателката на почистването Бернадет беше пробвала всевъзможни домашни отвари, с цел да отстрани „ оранжевите “ следи от белите тениски, от сода бикарбонат до Написан. Нищо не свърши работа и Бернадет стартира да се помирява с неприятния факт, че може просто да се наложи да понижи загубите си и да захвърли оранжево оцветените си бели облекла.

Това беше, до момента в който не й беше предложено изненадващо унищожаване на петна решение, в което тя в този момент се кълне – да остави горнищата си като нови.

Влизайки в известна група във Фейсбук за разчистване на хакове със фотография на евентуално разрушените горнища, обезверената Бернадет написа: „ Добре, другари, нуждая се помогнете... Chloe употребява слънцезащитен крем на Cancer Council и оставя тези портокалови петна. Накиснах в сода бивъглехидрати, по-късно пробвах Vanish Soak, Vanish спрей, Napisan, оцет,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР