Не е лесно да говоря след такъв мач, но всички

...
Не е лесно да говоря след такъв мач, но всички
Коментари Харесай

Росен Барчовски след успеха над Грузия: Благодаря на всички състезатели и колегите ми

" Не е елементарно да приказвам след подобен мач, само че всички сме удовлетворени от успеха. Задържахме възможностите си да продължим и да осъществим фантазията ми да отидем в Берлин ", съобщи селекционерът на националния отбор на България по баскетбол Росен Барчовски след триумфа над домакините от Грузия на Европейското състезание по баскетбол за мъже.

" Благодаря на всички играчи и на сътрудниците ми. Това е доста добре, само че не сме завършили. Трябва да се възстановим. Ако играем като през днешния ден, можем да спечелим още една или два мача, никой не знае ", сподели още той.

" Александър Везенков е доста значим за тима, водач в Евролигата, с оферта от НБА, само че не е единствено той. Забравих за кажа, че имам единствено един проблем с този тим – Везенков и Бост не желаят счита, а да играя 50-60 минути. Нищо особено не сме правили в подготовката за този мач. Някой път думите на треньора са доста значими, някой път не може да ги уцели, само че през днешния ден ми се получи. Използвах празника на Съединението и това им споделих. В името на този ден да бъде дружно ", добави Барчовски след триумфа в " Тбилиси Арена ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР